Ege Sosyal projelerin arkası kesilmiyor

Sosyal projelerin arkası kesilmiyor

17.04.2021 - 07:01 | Son Güncellenme:

Kuşadası Belediyesi’nin İkiçeşmelik Mahallesi’nde hayata geçirdiği taziye evi ve park alanının yapım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Sosyal projelerin arkası kesilmiyor

Kuşadası Belediyesi’nin İkiçeşmelik Mahallesi’nde hayata geçirdiği taziye evi ve park alanının yapım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından 3 katlı sosyal tesisin kaba inşaatı tamamlandı. Öte yandan park alanı olarak kullanılacak arazide hafriyat ve tesviye çalışmalarında da sona yaklaşıldı.
Bugüne kadar 2 bin 500 metreküp istinat duvarının örüldüğü alanda yakın zamanda modern peyzaj çalışmalarına başlanacak. Çocuk oyun alanları, yürüyüş ve koşu yolları ile kafeteryanın bulunacağı projede sosyal tesisin 1. katı anne-bebek evi, 2. katı taziye evi, 3. katı ise çocuk kütüphanesi olarak kullanılacak.
Örnek oluyoruz
Çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını belirten Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, “Destek veren hayırsever hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Dayanışmanın en güzel örneklerinden birini daha sergileyerek tüm Türkiye’ye örnek oluyoruz. Kentimize yakışan bir sosyal donatı alanına daha sahip olacağız” diye konuştu.