Ege ‘Söyleyecek daha çok sözümüz var’

‘Söyleyecek daha çok sözümüz var’

13.10.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

‘Söyleyecek daha çok sözümüz var’

4,5 yıldır Karşıyaka Belediye Başkanlığı yapan Hüseyin Mutlu Akpınar, vatandaşla buluştu, yönetim anlayışı ve ilçe için hayallerini anlattı, “Yılmadık, yorulmadık, cesaretle çalıştık” dedi.

Haberin Devamı

Bostanlı Suat Taşer Sanat Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte Karşıyakalılarla buluşan Belediye başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, göreve, ‘Ayağında ayakkabısı olmayan çocuğun rızkını savunacağım. Halktan ve haktan yana olacağım. Bina diken değil, ağaç diken başkan olacağım. Bu kenti kimsenin katletmesine izin vermeyeceğim’ diyerek başladığını dile getiren Başkan Akpınar, “Hesap vermek için karşınızdayım” dedi, şöyle konuştu:

Kadına Saygı Müzesi

“Karşıyaka’nın Filizleri, KODA, Evrensel Çocuk Müzesi, Kadın Kooperatifi, Roman Kooperatifi gibi örnek projeleri başarıyla hayata geçirdik. Fırın işçilerinin örgütlenmesine öncülük ettik. Atatürk, Annesi ve Kadın Hakları Anıtı’nı yenileyip, Körfez’in her yerinden görünen muhteşem bir eser haline getirdik. Şimdi de ayaklarının altına Kadına Saygı Müzesi yapıyoruz, 3 Kasım’da açacağız” dedi.

Haberin Devamı

‘Şaibemiz olmadı’

Sözleri sık sık alkışlarla kesilen Başkan Akpınar “Hayaller cesaret ve emek ister. Bu hayallerimde cesaretimi sizden aldım, emeğimi çalışma arkadaşlarımla yoğurdum. 4,5 yıldan beri küçücük bir şaibe ile karşı karşıya kalmadan çalıştığımız tüm arkadaşlarıma, destek veren herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Daha yolun başındayız. Bizim bu kentte izimiz var, söyleyecek daha çok sözümüz var” dedi.