Ege Su parkındaki nikahtan kaydıraklara koştular

Su parkındaki nikahtan kaydıraklara koştular

06.08.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

İzmirli Oğuz Örnek ile Mine Tolga aşırı sıcaklar etkili olunca, nikahlarını su parkında yapmaya karar verdi.

Su parkındaki nikahtan kaydıraklara koştular

Pamucak sahilindeki Aqua Fantsy Su Parkı yetkililerinden olumlu yanıt alan çift nikah masasını havuza kurdurdu. Smokinli sürücüsü olan faytonla su parkına gelen Örnek ve Tolga, dalga havuzunda yüzenlerin şaşkın bakışları arasında nikah masasına oturdu. Çift, nikahtan hemen sonra gelinlik ve damatlıkla aile ve yamaç kaydırağına bindi.

Soul Stuff ile Rock and Roll Mambo Beach’te
Moskovalı Marina Romanova’nın işletmesini yaptığı Mambo Beach Club, dünyaca ünlü Soul Stuff’u, düzenleyeceği Rock and Roll Party’de ağırlayacak. Bin kişilik mekanda tam bir Rock and Roll rüzgarı estirecek olan ünlü grup Soul Stuff, hayranları ile bugün Mambo Beach Club’te buluşacak. Tam bir müzik ziyafetinin yaşanacağı gecede eğlenceseverler Rock and Roll müzikleri ile sabahın ilk saatlerine kadar dans edecek.

Yalı Castle Aquapark ‘Buz Partisi’ düzenliyor
Gümüldür’de 14 bin metrekare alana kurulu Yalı Castle Aquapark, yarın sıcaklardan bunalanları “Buz Partisi”nde serinletecek. Hafta içi ve hafta sonu bölge otellerdeki yabancı turistleri, çevre ilçe ve illerden gelen Türk misafirleri ağırlayan denize sıfır, 18 farklı kaydırak, dalga havuzu, büyükler ve çocuklar için yüzme havuzu ve plaja sahip Yalı Castle Aquapark’ta içecek ve yiyecek ikramları giriş fiyatına dahil olarak sunuluyor.

Aliağa Şenliği’nde ünlü konuklar sahnede
Aliağa’da “21. Barış ve Emek Şenlikleri” bugün başlıyor. Üç gün sürecek olan şenlikler kapsamında, Tolga Çandar, Suavi, Coşkun Sabah, Gülşen ve Zülfü Livaneli sahne alacak, Metin Uca gösterisiyle hayranlarının karşısına çıkacak. Siyaset, bilim ve sanat dünyasının önemli isimleri de söyleşilere katılacak. Aliağa Belediye Başkanı CHP’li Turgut Oğuz, şenliğin bugünlerde fazlasıyla ihtiyaç duyulan barışı yayacağına inandığını belirtti, “Şehir içi minibüsler saat sınırı olmaksızın insan yoğunluğuna göre geç saatlere dek yolcu taşıyacak” dedi.