Ege Tek kurdeleyle iki merkez

Tek kurdeleyle iki merkez

28.01.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Çifte açılış mutluluğu yaşadıklarını belirten Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, “Toplumun sorunlarına odaklandıkça ve yaptığımız hizmetlerin karşılığını gördükçe heyecanımız artıyor” dedi

Tek kurdeleyle iki merkez

Efeler’de art arda hayata geçirdiği insan odaklı projeleriyle bölge halkının takdirini toplayan Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, önemli bir projeyi daha hizmete açtı. Zafer Mahallesi’nde Kadın Aile Çocuk Psiko-Sosyal Destek ve Beslenme Danışmanlığı Merkezi ile Efeler Belediyesi Sosyal Kültürel ve Ekonomik Araştırmalar Merkezi (EFESAM) hizmete girdi.

Haberin Devamı

Bir sözünü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Başkan Atay, “Biz hizmet yaptıkça, toplumun sorunlarına odaklandıkça ve yaptığımız hizmetlerin de toplumsal karşılığını gördükçe heyecanımız artıyor, mutluluğumuz artıyor. Doğru şeyler yaptığımıza inanıyoruz ve enerjimiz daha da artıyor. Psiko-Sosyal Destek Merkezi’mizin ikincisini açmaya karar verdik, ilkini açtığımız zaman hemen doldu. Bugün açacağımız merkezimiz için ise şimdiden 160 kişi sıra bekliyor. Belki 3’üncüsünü de açacağız. Bugün açtığımız Kadın Aile Çocuk Psiko-Sosyal Destek Merkezi’mizin ilk açtığımız merkezden bir farkı var. Burada aynı zamanda beslenme uzmanı yani diyetisyen bir arkadaşımızı da görevlendirdik. Tüm halkımızın ücretsiz olan bu hizmetlerimizden yararlanmasını diliyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Sorunlara bilimsel çözümler

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden gittiklerini söyleyen Başkan Atay, açılışla hizmete giren bir diğer merkez EFESAM ile ilgili de bilgiler vererek sözlerini şöyle sürdürdü, “Tüm hizmetlerimizi siz değerli Efeler halkımız için yapıyoruz. Biz Atatürk’ü önder olarak örnek alıyoruz. Çünkü o kendisine bilim ve aklı önder aldı. Biz de onun izinden gidiyoruz. Hayatımızın sonuna kadar da Atatürk’ün izinden gitmeye devam edeceğiz. Buradaki 2’nci merkezimiz ise Efeler Belediyesi Sosyal Kültürel Ekonomik Araştırmalar Merkezi (EFESAM). İlçemizdeki sorunlarımızın neler olduğunu, o sorunların hangi bölgelerde ve hangi toplumsal yapı içerisinde olduğunu gösteren tespitlerle çözüm yolları arayacağız. Bu çözüm yollarını da toplumun bütün katmanlarındaki vatandşalarımızla paylaşacağız, hep birlikte çözmeye çalışacağız.”