Ege Tire’ye hizmetler kitap oldu

Tire’ye hizmetler kitap oldu

30.04.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

TBMM İYİ Parti Grup Toplantısı’na katılmak üzere Ankara’ya giden Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Millet İttifakı paydaşı CHP’nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti

Tire’ye hizmetler kitap oldu

TBMM İYİ Parti Grup Toplantısı’na katılmak üzere Ankara’ya giden Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Millet İttifakı paydaşı CHP’nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. İki lidere de görevde bulunduğu iki yılı kapsayan hizmet kitapçıklarını takdim eden Başkan Duran, “Millet İttifakı’nın İzmir’deki gücünü, hizmetlerimiz ile daha da görünür kılacağız. İzmir’in tek İYİ Partili Belediye Başkanı olarak, partimiz ve Millet İttifakı ilkelerine uygun sosyal, şeffaf ve insan odaklı bir şekilde hizmetlerine devam edeceğiz” dedi.
Kendisine Tire’nin el sanatlarından oluşan hediyeler takdim eden Başkan Duran’a çalışmaları ve nazik ziyareti için teşekkür eden Akşener, görevinde başarılar dileyerek tüm Tirelilere selam söyledi.
Duran Ankara mesaisinde, TBMM İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, Genel Başkan Yardımcısı Metin Ergün ve milletvekilleri ile CHP Genel Başkan yardımcıları Faik Öztrak, Seyit Torun, Gökçe Gökçen, Gülizar Biçer Karaca, Onursal Adıgüzel ve CHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Ayten Gülsever ile de bir araya geldi.