Ege Topuklu Efe’ye teşekkür etti

Topuklu Efe’ye teşekkür etti

18.05.2018 - 01:00 | Son Güncellenme:

Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na, ilçede hayata geçirdiği yatırımlar ve sınırsız desteği nedeniyle şükranlarını iletti

Topuklu Efe’ye teşekkür etti

Sultanhisar ve çevresinde yaşayan vatandaşlar, festival coşkusunu yaşarken, Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya da ilçeye yaptığı yatırımlar ve sonsuz desteği nedeniyle Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti. Başkan Yıldırımkaya, ilçedeki yatırımları da özetlediği konuşmasında şunları söyledi:

Haberin Devamı

Her yer yenilendi

Son dört yılda elimizdeki zor imkanlarla, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun sınırsız destekleri ile çok önemsediğimiz gençlerimiz için Yağdere, Eskihisar, Malgaçemir, Atça ve Demirhan’da halı saha ve sosyal tesislerini bitirdik. Yukarı Kavaklı Pazarı, Kır Düğün Salonu, kapalı pazaryerleri, yol yapımları, menfezler, köprüler, istinat duvarları, şehiriçi yolların bakım ve onarımını tamamladık. Ova ve bahçe yollarına devam ediyoruz. Atça - Sultanhisar- Salavatlı karayollarından bağımsız parke taşı ve asfaltla birleştirdik. İlçe genelinde yaklaşık 300 bin metrekare yol kaplaması yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Okullarımıza, camilerimize eksiklikleri, mezarlık bakımları, kuran kursları, imam evleri süratle devam ediyoruz. Yine ilçedeki işyeri ve parklarımızı hemen hemen hepsini yeniledik. Üretici pazarı, toptancı hali ve Atça’nın altyapısına 13 milyon lira harcadık."

Haberin Devamı

‘Daha çok işimiz var’

“Sultanhisar mezarlık tahsisleri, taziye evi, kapalı pazaryeri, Mahalle düğün salonları, asfalt kaplamaları, ASKİ altyapı yatırımları, paket arıtma tesisleri, butik otel yapımı, konut projesi devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na teşekkürler ediyorum.”