Ege Tribation, İzmir’e yeni bir soluk getiriyor

Tribation, İzmir’e yeni bir soluk getiriyor

17.02.2022 - 00:00 | Son Güncellenme:

Sporun ve sporcunun tüm dünyada sosyal medyadaki buluşma adresi olan Tribation’un basın lansmanı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan İZVAK Başkanı Ali Erten, “Uzun soluklu, kalıcı ve sürekli artar bir gelir modeli. Kentimiz, İZVAK’ın getirdiği iş birliği ve güç birliği ile çok önemli bir projeye başlıyor” dedi

Tribation, İzmir’e yeni bir soluk getiriyor

İzmir Milliyet - Sporun ve sporcunun tüm dünyada sosyal medyadaki buluşma adresi Tribation’un basın lansmanı, İzmir Tarihi Havagazı Fabrikası’nda yapıldı.
İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Yönetim Kurulu adına Başkan Ali Erten, Tribation CEO’su Timur Toramanoğlu, World17 CEO’su Adam Evren Garipoğlu’nun ev sahipliğini yaptığı tanıtıma İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi, TSYD İzmir Şubesi Başkanı Bahri Okumuş, Göztepe Başkan Vekili Talat Papatya, Altay Yüksek Divan Kurulu Başkanı Sabri Sevenoğlu, Altınordu Spor Kulübü Derneği Başkanı Sinan Bezircilioğlu ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Haberin Devamı

İZVAK Başkanı Erten, “İletişim tüm dünyada yeni bir dönem ve gelir modeli yarattı. Tribation’un global hisselerinin yüzde 3’ü, İZVAK üzerinden İzmir kulüplerine dağıtılacak. Bu, bugünden yarına gerçekleşecek bir durum değil.

Uzun soluklu, kalıcı ve sürekli artar bir gelir modeli. İlklerin kenti İzmir, İZVAK’ın getirdiği iş birliği ve güç birliği ile çok önemli bir projeye başlıyor” dedi.

“Proje çok konuşulacak”

Tribation CEO’su Timur Toramanoğlu, “Dünyada artık en önemli şey network. Tribation, sporun içerisinde yer alan herkesi tek bir sosyal medya platformunda toplayacak.

Projeye İzmir’den başlayarak çok doğru bir tercih yaptık. Bu açıdan İZVAK’a çok teşekkür ederiz. Projeyi Tarihi Havagazı Fabrikası’nda başlatmamız çok konuşulacak” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

Tribation’a yatırım yapan Wordl17 CEO’su Adam Evren Garipoğlu, “Marka, fırsat eşitsizliğini engelleyerek, menajerlerin organizasyonuna zarar vermeden, gelişmemiş bir yerde veya gelişmiş ancak arkasında kimsenin olmadığı yerlerdeki profesyonel sporculara ulaşılmasını sağlayacak.
Amacımız küresel spor camiasının merkezi olmak” dedi.