Ege Turizm cennetinde boş yer kalmadı!

Turizm cennetinde boş yer kalmadı!

31.12.2017 - 01:30 | Son Güncellenme:

Çeşme’de, yeni yıl hazırlıkları tamamlandı. Otellerdeki doluluk oranları yüzde 100’e ulaştı, belediye bu yıl iki farklı noktada sokak partisi düzenleyecek

Turizm cennetinde boş yer kalmadı

Çeşme’de otellerdeki doluluk turizmcinin yüzünü güldürdü. Yaz sezonunda 13 bin olan yatak kapasitesi kışın 6 bine düşse de tamamı doldu. Çeşmeli turizmciler adına açıklamalarda bulunan 5 yıldızlı bir otelin genel müdürü Yakup Demir, “Aralık ayının başından itibaren tamamen dolduk. Turizmciler olarak 50 bin kişi ağırlamayı bekliyoruz. Çeşme Alaçatı sokakları içinde 100 bin kişi bekleniyor” dedi.

Haberin Devamı

‘Bereketin göstergesi’

Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç ise, “İki sokak partisi yapıyoruz. Birisi Çeşme ilçe meydanında, diğeri Alaçatı Değirmenaltı’nda olacak. Havanın da güzel olmasını bekliyoruz” ifadesini kullandı. Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler de, yılbaşı tatilindeki hareketliliğin sektöre umut verdiğini belirtti, “Çok az sayıda tesiste yer kaldı. Bu hareketlilik 2018’in bereketli ve iyi geçeceğinin göstergesidir.”