Ege Üçüncü kattan düştü burnu bile kanamadı

Üçüncü kattan düştü burnu bile kanamadı

27.08.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

Şeyda, henüz 5 yaşında. Amcasının evinin balkonunda oynarken dengesini kaybedip beton zemine düştü. Mucize eseri olayı birkaç çatlakla atlattı, sadece bir gün hastanede kaldı

Üçüncü kattan düştü burnu bile kanamadı

Denizli’de, üçüncü kattaki bir evin balkonundan düşen 5 yaşındaki Şeyda Çilek, mucize eseri burnu bile kanamadan kurtuldu. Devlet Hastanesi’nde 1 gün kontrol altında tutulan minik kız taburcu edildi. Olay, pazar günü, Sevindik Mahallesi 2307 Sokak 54 numarada meydana geldi.
Anne ve babasıyla birlikte amcasının evine misafirliğe giden Şeyda, balkonda oynarken birden dengesini kaybetti, üçüncü kattan düştü. Beton zemine çakılan küçük kız, mucize eseri, kazayı burnu bile kanamadan atlattı.

5 saniyede oldu
Kızının balkondan düştüğünü gören baba Kahraman Çilek, Şeyda’yı hemen Denizli Devlet Hastanesi’ne götürdü. Kafasında minik çatlaklar olduğu belirlenen Şeyda, bir gün yoğun bakımda gözlem altında tutulduktan sonra taburcu edildi. Olay günü eşi Elif Çilek, oğlu Ramazan, kardeşi Yusuf’un eşi Sevil Çilek’le birlikte çay içtiklerini anlatan Kahraman Çilek, şöyle dedi:
“Her şey 5 saniyede oldu bitti. Gelen sesler üzerine aşağıya baktığımda kızımın yerde yattığını gördüm. Hemen hastaneye götürdüm. Kızım bu yaşına kadar doktor yüzü görmemişti. İlk kez böylesine bir olayla hekimlerle tanıştı. Çok şükür yaşıyor, sağlığı da iyi.”

Anne-babalara uyarı
Anne Elif Çilek de anne-babaları uyararak, “İki gündür yaşadığımızı ancak başına gelen bilir. Kızımızın hala hayatta olması bir mucize. İnşallah kimse bunları yaşamaz. Biz dikkatli bir aileyiz. Ancak dikkat yeterli olmuyor. Çocukları balkonda oynayan aileler kesinlikle başlarında dursun, yalnız bırakmasın. Herkesin çocuğu bizimki kadar şanslı olamayabilir” diye konuştu. Şeyda’nın her ay kontrolden geçirileceği bildirildi.