Ege ‘Üreten kadınların yanındayız’

‘Üreten kadınların yanındayız’

21.01.2024 - 00:00 | Son Güncellenme:

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği “Üreten Kadınlar Festivali” üçüncü kez kez kapılarını açtı. Etkinliğe oyuncu Perihan Savaş renk kattı.

‘Üreten kadınların yanındayız’

Denizli Büyükşehir Belediyesi ilkini geçen eylül ayında düzenlediği Büyükşehirle Üreten Kadınlar Festivali’nin üçüncüsü kapılarını açtı. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Türk Sinemasının usta ismi Perihan Savaş da katıldı.  

Haberin Devamı

Başarıya ulaşacaktır 

Denizli’nin kadın istihdamında Türkiye’de en önde gelen şehirlerden biri olduğunu dile getiren Başkan Osman Zolan, “Kendi işini kurmak isteyen girişimci kadınların birçok başarılı hikayeleri de var. Biz bu başarı hikayelerinin yenilerinin olması için her zaman üreten, çalışan kadınımızın yanında olmaya en üst seviyede gayret sarf ediyoruz. Kadınlarımızla yaptığımız her iş mutlaka başarıya ulaştır” dedi. Milletvekili Ök ve usta oyuncu Savaş, Başkan Zolan’a teşekkür etti.