Ege Vergi şampiyonuna ödül ve teşekkür

Vergi şampiyonuna ödül ve teşekkür

01.04.2018 - 23:57 | Son Güncellenme:

Başarılarının devamını dileyen Başkan Bayar, Maliye Bakanı Naci Ağbal imzalı teşekkür belgesini de Orhan Kılıç’a takdim etti.

Vergi şampiyonuna ödül ve teşekkür

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu ve Londra Borsası İşbirliği ile hazırlanan Türkiye’nin en parlak 100 şirketini kapsayan listede 7. sırada yer alan ve dünyanın en büyük çipura ve levrek üreticisi olan Kılıç Deniz Ürünleri, Muğla’da 2017 yılı Kurumlar Vergisi Şampiyonu oldu. 2010 yılından beri Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller Kategorisi’nde üst üste ihracat birincisi de olan Kılıç Holding’e ödülü Muğla Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Bayar tarafından verildi.

Haberin Devamı

Hedef 180 milyon dolar

Muğla Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Bayar, Bodrum Vergi Dairesi Müdürü Sait Orulluoğlu ile birlikte, Kılıç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Kılıç’ı makamında ziyaret ederek vergi rekortmenliği ödülünü takdim etti. Kılıç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Kılıç, “2016 yılı ihracat rakamı 142 milyon dolar olan Kılıç Deniz’in, 2017 yılında ihracat rakamı 160 milyon dolara ulaştı. 2018 yılında ise 180 milyon dolar ihracat hedefliyoruz. Kılıç Deniz olarak yılda 450 milyon adet yavru balık üretiyoruz. Bu balıkları kapalı sistemde belirli büyüklüğe getirdikten sonra denizde besliyoruz. Yıllık 65 bin ton üretim kapasitemiz var. Amerika’dan Avrupa’ya Afrika’dan Ortadoğu’ya dünyanın 60 ülkesine de ihracat yapıyoruz” dedi.