Ege VIP turizm taşımacılığında güvenilir, lider bir marka

VIP turizm taşımacılığında güvenilir, lider bir marka

06.08.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fizytur’un kurucularından Berat Kargı, turizm taşımacılığında fark yaratmak amacıyla yola çıktıklarını belirtti, “İlk günden bugüne sertifikalı ve eğitimli şoförlerle çalışıyoruz. Lider marka olmamızın temelinde de tüm çalışanlarımızın ve müşterilerimizin mutluluğu yatıyor” diye konuştu

VIP turizm taşımacılığında güvenilir, lider bir marka

Fizytur olarak yola 5 araçla çıktıklarını, şu anda 40 araçtan oluşan filoyla sektörün öncü markalarından biri haline geldiklerini kaydeden Berat Kargı, “Müşterimizin, yolculuğunun başından sonuna kadar kendisini özel hissetmesini sağlıyoruz” diyor, business class hizmeti uygun fiyatlarla sağladıklarını vurguluyor...

Haberin Devamı

- Öncelikle Fizytur’u biraz tanıyalım...

Fizytur, turizm taşımacılığında fark yaratmak amacıyla Berat Kargı ve Okan Erdem tarafından kurulmuş bir VIP turizm transfer şirketidir. Kurulduğu yıl yola 5 araçla çıktı, fakat şu anda 40 araçtan oluşan filosu ve güçlü partner yapısıyla sektörde öncü markalardan biri haline geldi. Saha ve operasyon ekibiyle koordineli çalışan, kendini sürekli geliştiren, müşterilerinin güvenliğini ve konforunu her zaman en üst seviyede tutan bir şirketiz.

- Fark yaratmak derken, bu konuyu biraz açar mısınız? Sizi diğer firmalardan ayıran özellikler neler?

Şunu demek istiyorum aslında: İnsanlar bir araca yolculuk yapmak için belirli bir ücret ödüyor ve bunun hakkını almak istiyor. Biz Fizytur olarak, müşterimizin, yolculuğunun başından sonuna kadar kendisini özel hissetmesini sağlıyoruz. Bir nevi business class olan hizmeti makul fiyatlarla sağlıyoruz diyebiliriz. Bu hizmetlerin içerisinde, araçlarımızda sürekli internet hizmetimiz, günlük gazete ve dergi hizmetimiz var. Aracımızın mini barında her zaman premium ürünler var ve müşterilerimiz bunlardan ücretsiz olarak faydalanabiliyor. Araçlarımızda olan Smart TV’ler sayesinde müşterilerimiz yolculuklarında TV izlemenin tadını çıkarabiliyor. Açılır otomatik masalarımızda bilgisayarıyla çalışabiliyor, isterlerse cep telefonlarını ya da bilgisayarlarını şarj edebiliyorlar. Araçlarımızdaki kontrol panelleri sayesinde tek bir panelden tüm aracın fonksiyonlarını kontrol ediyor, dinlenmek isterlerse baldır destekli hareketli koltuklarımızda dinlenebiliyorlar.

Haberin Devamı

‘Temiz ve güvenli’

- Peki Fizytur ilk kurulduğundan bugüne nasıl bir süreç geçirdi? İlk zamanlar nasıldı, neler yaşadınız, bugün ne durumdasınız?
Kurulduğumuz zamandan bugüne kadar hep üzerine koyarak ilerledik diyebilirim. Başlamış olduğumuz işe biz gerçekten çok inanmıştık. Sektörde böyle bir açığın olduğunu iyi biliyorduk ve bunu iyi değerlendirdiğimizi düşünüyorum. Sunmuş olduğumuz hizmeti bir kez kullanan insanlar, acenteler, oteller, tur operatörleri, açıkçası bir daha bizden vazgeçmediler. Pandemi süreci dahil, araçlarımızın temizliğini ve güvenilirliğini bilen müşterilerimiz sayesinde güzel işler yaptık.
Fizytur bugün hâlâ ilk günkü heyecanı ve geniş araç filosuyla büyüyerek devam ediyor. Lider marka olmamızın temelinde de tüm çalışanlarımızın ve müşterilerimizin mutluluğu yatıyor.

Haberin Devamı

VIP turizm taşımacılığında güvenilir, lider bir marka
‘Şoförlerimiz sertifikalı’

- Bize biraz da rezervasyon sisteminizden bahseder misiniz?

Rezervasyon sistemimiz; internet sitemiz, online uygulamalar, mail ve telefon üzerinden ilerliyor. Müşterilerimiz, bu seçeneklerin hepsinden bize 7/24 ulaşabiliyorlar. Bu kanallardan gelen talepler, operasyon ekibimiz tarafından değerlendirildikten sonra, en kısa sürede müşterimizin cep telefonuna ve mail adresine araç ve şoför bilgileri gönderiliyor. Müşterilerimiz isterse uydu sistemi üzerinden aracın nerede olduğunu görebiliyorlar. Şoför arkadaşımız konuma ulaştığında, müşterimizi bilgi için arıyor. Müşterimiz araca bindiğinde, gideceği yerin kilometre ve süre bilgisini veriyor.

Haberin Devamı

- Sürücülerinizin sertifikalı olduğunu biliyorum. Bu sertifikalar nedir ve sürücüleriniz bu konuda bir eğitim alıyor mı?

Şoförlerimizin hepsinde ileri sürüş teknikleri, psikoteknik ve SRC sertifikaları bulunmaktadır. İşe alım sürecinde öncelikle bu sertifikaları mutlaka istiyoruz. Bu sertifikalara sahip olan sürücüleri işe almadan önce yine Fizytur olarak biz de bir araç kullanım testine tabi tutuyoruz. Bu testi geçen şoför adaylarının işe alım süreçlerini başlatıyoruz.

‘En önemli nokta...’

- VIP turizm transferde bunun önemi nedir?

VIP turizm transferde en önemli nokta, müşterinin size duyduğu güvendir. Biz de ilk günden bugüne her zaman sertifikalı ve eğitimli şoförler ile çalışmaya devam ediyoruz. Bu sayede müşterilerimizin yolculukları hem güvenli hem de konforlu bir şekilde gerçekleşiyor. Şoförlerimize periyodik olarak verdiğimiz eğitimler sayesinde, onları her zaman psikolojik ve fiziksel anlamda güçlü tutuyoruz.

‘8 ilde varız, yeni yerler eklenecek’

- Hangi lokasyonlarda hizmet veriyorsunuz?

Haberin Devamı

Fizytur kurulduğunda ilk olarak İstanbul’da hizmet vermeye başladı. Şu an İstanbul, Antalya, İzmir, Muğla, Ankara, Nevşehir, Trabzon ve Gaziantep olmak üzere 8 ilde faaliyetlerini sürdürmekte ve operasyon sistemine yeni lokasyonları eklemeye devam etmektedir.

Yazarlar