Ege Waffle’cı Akın lezzetleri artık online

Waffle’cı Akın lezzetleri artık online

03.04.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Uluslararası Tat ve Lezzet Enstitüsü tarafından 2017 ve 2020 yıllarında ‘Üstün Lezzet Ödülü’ sahibi Waffle’cı Akın da ürünlerini online platforma taşıdı.

Waffle’cı Akın lezzetleri artık online

Uluslararası Tat ve Lezzet Enstitüsü tarafından 2017 ve 2020 yıllarında ‘Üstün Lezzet Ödülü’ sahibi Waffle’cı Akın da ürünlerini online platforma taşıdı. Waffle’cı Akın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Geren, “Waffle tozu ve pişirilmiş hazır waffle ile setler hazırladık. Hazırladığımız setleri kendi internet sitemizin yanı sıra www.trendyol.com aracılığıyla da tüketiciyle buluşturacağız. Evde makinesi bulunan tüketici bu iki ürün grubuyla dilediği an Waffle’cı Akın lezzetini evinde yaşayabilecek” diye konuştu.
Türkiye ve Fas’ta 9 kentte toplam 26 şubeye ulaştıklarını söyleyen Geren “Pandemide kapanan şubemiz olmadı. Bu yıl İzmir Güzelbahçe’de yeni bir şube açtık. Yakında Ankara’da açacağımız mağaza ile şube sayımızı 27’ye çıkarmış olacağız” dedi.
Beş yeni şube
Franchise görüşmelerinin sürdüğünü belirten Geren “Bu yıl 5 yeni şube hedefimizin ikisini gerçekleştirdik. Yılların tecrübesini, düşük yatırım maliyetleri ve yüksek kar marjı ile sunuyoruz. duklarını belirterek “Emin olun ki tanınmış bir markanın şubesi olmak, ticarete başlarken atılacak en doğru adımdır. Genç ve kadın girişimcilere özel desteklerimiz de oluyor” diye konuştu.