Ege Yalıkavakspor yeni salonuna kavuştu

Yalıkavakspor yeni salonuna kavuştu

12.03.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

2020-2021 THF Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde namağlup lider, EHF Avrupa Kupası’nda ise yarı finale yükselen Yalıkavakspor’un antrenmanlarını yapıp maçlarını oynayacağı yeni çok amaçlı spor tesisinin açılışı gerçekleştirildi.

Yalıkavakspor yeni salonuna kavuştu

Açılışa, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla belediye başkanlığına vekalet eden Meclis Üyesi Ayşenaz Gültekin Öncel, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, hayırsever iş insanı Coşkun Aras, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, Yalıkavak Spor Kulübü Başkanı Mehmet Esen ile yöneticiler, hentbol takımı oyuncuları ve sporseverler katıldı.
Yalıkavak Spor Kulübü Başkanı Mehmet Esen, “2007 yılında, hentbol branşı açıldığı zaman çok zor süreçlerden geçerek, beton zeminlerde çim sahalarda çalışmalarımızı gerçekleştirerek bu noktalara geldik. Emeği olan herkese teşekkür ediyorum.
Belediye Başkanımız Ahmet Aras’ın ve iş insanı Coşkun Aras’ın katkılarıyla yapılan bu tesis hiçbir zaman unutulmayacak” diye konuştu.
Hayırsever iş insanı Coşkun Aras ise, “Bu fırsatı Bodrum’a ve Bodrumlu gençlere armağan etmek istedik. İnanıyorum ki özellikle Yalıkavakspor Hentbol Takımı burada çok kupalar kazanacak. Bu yıl da bu başarıların başlamasını temenni ediyorum, tesisimizin Bodrum’a hayırlı olmasını diliyor, saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.