Ege Yardım kampanyası başladı

Yardım kampanyası başladı

19.03.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Çatı işçiliği yapan babasına yardım ederken elektrik akımına kapılan ve iki kolu omuzdan kesilmek zorunda kalan 18 yaşındaki Samet Aktepe’nin protez kol tedavisi için harekete geçen İncirliova Belediyesi, yardım kampanyası düzenlemek üzere Aydın Valiliği’ne başvurdu.

Yardım kampanyası başladı

Çatı işçiliği yapan babasına yardım ederken elektrik akımına kapılan ve iki kolu omuzdan kesilmek zorunda kalan 18 yaşındaki Samet Aktepe’nin protez kol tedavisi için harekete geçen İncirliova Belediyesi, yardım kampanyası düzenlemek üzere Aydın Valiliği’ne başvurdu. Valilik izninin ardından iki protez kol için kampanya kapsamında 1 milyon 400 bin lira toplanması hedefleniyor. Gencin durumunu öğrendikten sonra harekete geçtiklerini belirten Belediye Başkanı Aytekin Kaya, gerekli parayı kısa sürede toplayarak Samet’i protez de olsa kollarına kavuşturacaklarını kaydetti.
Hayırseverlere çağrı
Kendisine uzanacak yardım elini beklediğini ifade eden Aktepe de, “Kendi ihtiyaçlarımı karşılamak için protez kollarıma kavuşmak istiyorum. Kendi işlerimi destek olmadan görmek istiyorum.” dedi. Maddi durumları iyi olmadığı için oğluna protez kol alamadıklarını anlatan anne Serpil Aktepe ise, “Hayırseverlerden destek bekliyoruz. İnşallah bu para toplanır da oğlum kollarına kavuşur. TR70 0001 0007 9796 5633 4350 01 hesap numarasına herkesten destek bekliyorum” ifadelerini kullandı.