Ege Yaşarlı Gültigin’den kürsüye damga

Yaşarlı Gültigin’den kürsüye damga

08.04.2021 - 00:00 | Son Güncellenme:

Yaşar Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencisi milli sporcu Gültigin Er, pandemi nedeniyle bir yıl sonra yapılan ilk yarış olan Mersin Yenişehir Triatlonu’nda Elit Erkekler Kategorisi’nde birinci olmayı başardı.

Yaşarlı Gültigin’den kürsüye damga

Sezonun ilk puanlı yarışı olan Yenişehir Triatlonu’nda 26 kentten gelen 210 sporcu mücadele etti. Pandemi nedeniyle bir yıl aradan sonra yapılan ilk yarış olma özelliğini taşıyan ve seyircisiz yapılan yarışlar, sosyal medyadan canlı yayınlandı. Pandemi nedeniyle bir yıldır yapılamayan triatlon müsabakalarının ilkinde Elit Erkekler Kategorisi’nde bitiş çizgisini ilk geçen Yaşar Üniversitesi İşletme Bölümü son sınıf öğrencisi milli sporcu Gültigin Er oldu.

Haberin Devamı

Tek hedefinin 2024 Olimpiyatları olduğunu belirten Gültigin Er, “Hafta sonu yapılan Mersin Olimpik Triatlon Türkiye Şampiyonası’nda elit erkekler kategorisinde şampiyon oldum. 2 hafta sonra yapılacak İspanya’daki Avrupa Kupası öncesinde güzel bir hazırlık yarışması oldu. Performansımdan memnunum, daha iyisini yapabileceğimi ve olimpiyatlara yaklaşacağımıza inancım sonsuz” diye konuştu.