Ege Yılmayın, isteyin sınırlarınızı aşın!

Yılmayın, isteyin sınırlarınızı aşın!

06.03.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

İzmir’in öncü kadın temsilcileri, toplumun kalkınmasının cinsiyet farkını ortadan kaldırarak olabileceğini ifade etti

Yılmayın, isteyin sınırlarınızı aşın

İzmir sivil toplum örgütleri ve iş dünyasının önde gelen kadınları, huzurlu ve güçlü bir toplum olmanın yolunun cinsiyet farkının ortadan kaldırılmasından geçtiğini söyledi. Yaşamın her alanında var olma mücadelesi verdiklerini kaydetti.
Lider Yaratıcı Katılımcılar Derneği (LİYAKAT) Başkanı Berkay Eskinazi: Kadınların toplumsal rollerin, sınırların ötesine geçmesi gerekiyor. Bu sınırlar aşıldığında, başarıların ardı ardına geldiğine gözlerimizle şahit oluyoruz.
Ege Engel Siz Yaşam Derneği Başkanı İnci Sancak: İyiliği kimseden esirgemeyen, yılmayan, eğiten, yetiştiren, sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakar kadınların günü kutlu olsun.
Avukat Biriçim Didem Özkardeş: Adım atın, hayallerinizin peşinden gidin, hangi yolu seçerseniz seçin kendiniz olmaktan asla vazgeçmeyin. Aradığımız güç, ilham içimizde.
Dirinler Sanayi Makinaları Yönetim Kurulu Üyesi ve Dirinler GMBH Genel Müdürü Nihan Dirin: Ülke ekonomisi için kadın olmazsa olmaz. Erkek işi, kadın işi diye bir şey yok. İstersek her şeyin altından kalkarız.
Güloğlu Plastik Genel Müdürü Gülçin Güloğlu Uğuz: Kadın liderlerin yönettiği ülkelerin pandemiyle baş etme şekillerinin diğerlerinden çok daha insancıl ve çok daha başarılı olduğunu gördük.
GL Platform Genel Müdürü Gül Ceylan: Kadın emek, özveri ve mücadelenin vücut bulmuş halidir.
Dokuz Eylül Rotary Kulübü Başkanı Betül Elmasoğlu: Kadın, aklına koyduğu her şeyi yapabilir. En derin denizde yüzebilir, en yüksekten atlayabilir.. Yeter ki kendimize olan güvenimizi asla kaybetmeyelim.
Dirinler Yönetim Kurulu Üyesi Feyzan Dirin: Türkiye’de iş dünyasında kadın nüfusu yalnızca 34.2. Bu oranın artması için elimizden geleni yapmalıyız.
Boyacıoğulları Ömür Süt Ürünleri Müdürü Esra Boyacıoğlu: Tarihimizde her zafer ve başarı öyküsünde kadınların izi var. Sevgi ve cesaretiyle dünyayı değiştiren kadınlarımıza çok şey borçluyuz.