Ege ‘Yüzleri güldürmeye devam edeceğiz’

‘Yüzleri güldürmeye devam edeceğiz’

17.03.2024 - 00:00 | Son Güncellenme:

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kirazlı Mahallesi ve Kadınlar Denizi Mahallesi’ni ziyaret etti. Esnafla ve halkla buluşan Günel, projelerini anlattı.

‘Yüzleri güldürmeye  devam edeceğiz’

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kirazlı Mahallesi ve Kadınlar Denizi Mahallesi’ni ziyaret etti. Kirazlı’da hemşehrilerine gerçekleştirdikleri yatırımlar ve çözüme kavuşturdukları sorunlarla ilgili bilgi veren Başkan Ömer Günel, hizmet odaklı çalışacaklarının altını çizdi. Halkın talep ve önerilerini dinleyen Günel, 5 yıllık görev süresinde çok yakından ilgilendiği Kirazlı Mahallesi’nde bölge sakinleriyle buluştu. Günel, yeni döneminde Kirazlı Mahallesi için planladığı çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunarak, “Hemşehrilerimizin yüzünü güldürmeye devam edeceğiz” diye konuştu. 

Haberin Devamı

Kadınlar Denizi Mahallesi’ni de ziyaret eden Günel, esnafa üç müjdeli haber verdi. Kadınlar Denizi Mahallesi’nin kendileri için çok önemli olduğuna dikkat çeken Başkan Günel, “Bugüne kadar Kuşadası’nda yapılamaz denen projeleri hayata geçirdik. Bize ‘bunları nasıl yaptınız?’ diye soranlara ‘isteyince oluyor’ cevabını veriyoruz. Bugün sizlere güzel haberlerle geldim. Bu sezon plajımızda büfe olarak hizmet veren stantları kaldırıyoruz. Kumsal bandının gece aydınlatma sistemini de vakit kaybetmeden kuracağız. Böylece plajımız geceleri de gündüz gibi aydınlık olacak. Ayrıca gece boyunca hemşehrilerimiz ve esnafımız için WC’ler de bundan böyle açık kalacak” dedi.