Eğitim 23 Nisan Dans Günleri

23 Nisan Dans Günleri

19.04.2008 - 16:57 | Son Güncellenme:

"23 Nisan Dans Günleri"nde tekerlekli sandalyeli gençlerden oluşan "Devinimler Dans Grubu" üyeleri de sahne aldı. Bale Sanatını Kalkındırma Tanıtma ve Yayma Derneği (TÜBAK) ve Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlik, Leyla Gencer Sahnesi’nde yapıldı.

23 Nisan Dans Günleri
"23 Nisan Dans Günleri"nde tekerlekli sandalyeli gençlerden oluşan "Devinimler Dans Grubu" üyeleri de sahne aldı.

Bale Sanatını Kalkındırma Tanıtma ve Yayma Derneği (TÜBAK) ve Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlik, Leyla Gencer Sahnesi’nde yapıldı.

Etkinlik, tekerlekli sandalyeli gençlerden oluşan Çankaya Belediyesi Gülüm Pekcan Dans Tiyatrosu "Devinimler Dans Grubu"nun gösterisi ile başladı. İzleyicilerin büyük beğenisini kazanan bu gösterinin ardından Devlet Opera ve Balesi Ankara Çocuk Balesi, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı, Kızılcahamam Halk Eğitim Merkezi Bale Kursiyerleri, Özel Olga Bale, Durul Gence Sanat Kursu, Özel Okyanus Bale Kursu, TS Dans Akademi ve Özel Karçiçeği Bale ve Dans Kursu’nun grupları da sahne aldı.

Gösteriden elde edilen gelirin Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Bale Bölümü için kullanılacağı bildirildi.