Eğitim 4. İELEV kariyer günleri başlıyor

4. İELEV kariyer günleri başlıyor

15.02.2013 - 09:53 | Son Güncellenme:

İELEV Eğitim Kurumları gelecek planı yapan öğrencilerine destek olmak vizyonu ile düzenlediği Kariyer Günleri’nde “Vicdani Zeka ve Değerleri” konuşulacak.

4. İELEV kariyer günleri başlıyor

Kariyer yönelimi kavramının önemi ile öğrenciler henüz ilköğretim çağında iken gelecekleri için kariyer planları yapıyorlar. İstanbul Erkek Liseliler Eğitim Vakfı Eğitim Kurumları öğrencilerinin gelecek planlarına destek olmak vizyonu ile ortaokullar arasında bir ilk olarak başlattığı “Kariyer Günleri”ni 18 – 20 Şubat 2013 tarihleri arasında “İELEV Kariyer Günleri” etkinlikleri adıyla dördüncü kez düzenleniyor.

Haberin Devamı

Rehberlik ve Psikolojik Danışma Bölümünün liderliğinde düzenlenen “İELEV Kariyer Günleri”nin bu yılki teması “Vicdani Zeka ve Değerler”.

Programın ilk gününde “Mezun İELEV’ liler Liselerini Tanıtıyor” temalı panel çalışmasında öğrenciler hedefledikleri liseleri İELEV mezunu olup şu an lise eğitimlerini sürdüren öğrencilerin deneyimleri, gözlemleri üzerinden tanırlarken ve tanıtılan her lisenin nasıl bir insan modeli yetiştirmeyi hedeflediğini öğrenecekler.

İkinci gün programında konuk olarak yer alacak olan Young Guru Academy (YGA) eş başkanı Enis GÜRAY “Vicdani Zeka ve Değerlerimiz” temalı söyleşisinde liderlik, erdem ve vicdani zeka ile ilgili paylaşımlarda bulunacak.

Programın son gününde ise “Dönüşümsel Liderlik: Rol Modelleriyle Buluşma” temalı söyleşinin konukları Doç. Dr. Ata ANIL, Diş Hekimi - Öğretim Üyesi - İELEV Yönetim Kurulu Başkanı, Erol EVGİN, Sanatçı - İELEV Mütevelli Heyeti Üyesi, Ali GÜNEYSU, İELEV Genel Müdürü olacak. Konuklar İstanbul Erkek Lisesi mezunlarının temsilcileri olarak evrensel değerlerin kendi yaşam hikâyelerindeki izdüşümlerini İELEV’ li öğrencilere aktaracaklar.

Haberin Devamı

4. İELEV KARİYER GÜNLERİ PROGRAMI

18 – 20 Şubat 2013, İstanbul Lisesi Asım KOCABIYIK Salonu

18 Şubat 2013 Pazartesi, 13.15 – 14.45 /Mezun İELEV’ liler Liselerini Tanıtıyor - Panel

Alp TANRÖVER (İELEV’2011) St. Joseph Fransız Lisesi

Ece HAKİM (İELEV’2012) Üsküdar Amerikan Lisesi

İlker MERDİVANLI (İELEV’2012) Alman Lisesi

Oğul BALKI (İELEV’2012) Cağaloğlu Anadolu Lisesi

Sıla Almira MENEFŞE (İELEV’2012) İstanbul Lisesi

Zeynep BAHADIR (İELEV’2012) Kadıköy Anadolu Lisesi

19 Şubat 2013, Salı 14.00 – 15.00 / Vicdani Zeka ve Değerlerimiz – Söyleşi

Enis GÜRAY, Young Guru Academy Eş Başkanı

20 Şubat 2013 Salı, 13.10 – 14.45 / Dönüşümsel Liderlik: Rol Modelleriyle Buluşma –Söyleşi

Doç. Dr. Ata ANIL (İEL1982) Diş Hekimi – Öğretim Üyesi - İELEV Yönetim Kurulu Başkanı

Erol EVGİN(İEL 1965) Sanatçı - İELEV Mütevelli Heyeti Üyesi

Ali GÜNEYSU(İEL1982) İELEV Genel Müdürü