Eğitim AIESEC Türkiye, 3D Liderlik eğitimlerine davet ediyor

AIESEC Türkiye, 3D Liderlik eğitimlerine davet ediyor

05.03.2014 - 15:10 | Son Güncellenme:

Kâr amacı gütmeden 60. yıldır üniversite öğrencilerinin gelişimine katkı sağlayan AIESEC Türkiye, kariyerlerine doğru ve çok daha güçlü giriş yapmak isteyen öğrenciler ve yeni mezunlar için ücretsiz 3D Liderlik Gelişim Programları düzenleyecek.

AIESEC Türkiye,  3D Liderlik eğitimlerine davet ediyor

Öğrencilere ve yeni mezunlara liderlik potansiyellerini keşfetme ve liderliğin vazgeçilmez vasıflarını olan “değer”, “davranış” ve “düşünce” süreçlerini geliştirme olanağı sunacak eğitimler İstanbul, Ankara ve İzmir’de düzenlenecek. Ücretsiz eğitimler, AIESEC üyesi olmayan öğrencilere de açık olacak.

Haberin Devamı

Gerçekleştirdiği değişim programlarıyla üniversite öğrencilerinin gelişimine katkıda bulunan AIESEC Türkiye tarafından organize edilen eğitimlerde, “Liderliğin denklemi olsa nasıl olurdu?” sorusuna yanıt bulmanın yanı sıra bir liderin sahip olması gereken “değer”, “davranış” ve “düşünce”lere dair tüm detaylar, İstanbul Business School eğitmenleri tarafından sunulacak. Eğitimler, 15 Mart’ta İstanbul, 22 Mart’ta İzmir ve 6 Nisan 2014 tarihinde Ankara’da düzenlenecek.