Eğitim Alan Korkusu Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada

Alan Korkusu Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada

07.04.2022 - 12:55 | Son Güncellenme:

Alan korkusu terimi sıkça duyulan sözcükler arasında bulunmaktadır. Bulmacalarda bu kelimeye çok sık rastlanmaktadır. Alan korkusu bulmaca cevabı da merak edilmektedir. Bundan dolayı biz de sık karşılaşılan alan korkusu bulmaca cevabı nedir? Harf harf bulmacada alan korkusu cevapları hangileridir sizler için detayları ile derledik.

Alan Korkusu Bulmaca Cevabı Nedir Harf Harf Bulmacada

 Alan korkusu bulmaca cevabı bir kelimeden oluşmaktadır. Bu kelime agorafobi olarak ifade edilmektedir. Agorafobi alan korkusu ile aynı anlama gelen bir kelime olarak belirtilmektedir. Bundan dolayı da bulmacalardaki alan korkusu yanıtı olarak öne çıkmaktadır.

Haberin Devamı

 Alan Korkusu Bulmaca Cevabı Nedir?

 Alan korkusu hem sık rastlanan hem de dikkat çeken bir kelimedir. Bu kelime bulmacalarda da sıkça kullanılmaktadır. Bulmacalarda soru olarak kullanılan alan korkusunun cevabı ise agorafobi olarak vurgulanmaktadır. Agorafobi kelimesi 9 harflidir. Alan korkusu kelimesi ise 11 harfli bir kelimedir.

 Alan Korkusu 9 Harfli Bulmaca Cevapları

 Alan korkusu bulmaca sorusu 9 harfli olan yanıtı agorafobi kelimesi olarak belirtiliyor. Bu kelime alan korkusu kelimesi ile aynı anlama sahiptir.