Eğitim ARUCAD, öğrencilerine kariyer desteği sunuyor

ARUCAD, öğrencilerine kariyer desteği sunuyor

12.08.2020 - 07:00 | Son Güncellenme:

KKTC Girne’de iki ayrı yerleşkede kurulu olan, sanat, tasarım ve iletişim odaklı Arkın Yaratıcı Sanatlar ve Tasarım Üniversitesi’nin (ARUCAD), tüm bölümlerinde yüzde 100’e varan ÖSYM Bursları bulunuyor. Üniversite ayrıca ilk 5 tercihe ek yüzde 40 tercih bursu da sunuyor.

ARUCAD, öğrencilerine kariyer desteği sunuyor

 

Üniversite bu yıl, tüm bölümlerinde 315 kontenjana Türkiye’den öğrenci alacak. Bölümlerinden birincilikle mezun olanlara işe yerleştirilme garantisi sunan ARUCAD, öğrencilere ayrıca Arkın Grup ve iştiraklerinin faaliyet gösterdiği sektörler ile özel kurumlarla sağlanan iş birlikleriyle staj ve işe başlama imkânı da tanıyor.   

Haberin Devamı

Dünyanın önde gelen prestijli sanat kurumlarıyla iş birliği içinde olan ARUCAD’da, son teknolojiyle donatılmış atölye, stüdyo ve laboratuvarlarda, öğrenerek üretme geleneğiyle hareket ediliyor.

ARUCAD Plastik Sanatlar Bölümü öğrencilerine, Manchester Metropolitan Üniversitesi’ne bağlı Manchester School of Art (MSoA) ile gerçekleştirilen işbirliği anlaşmasına dayanan öğrenci değişim programıyla çift diploma fırsatı da sunuluyor.