Eğitim Büyük Sergi Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada

Büyük Sergi Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada

08.04.2022 - 15:48 | Son Güncellenme:

Bulmacalar günümüzde dijital ortamlarda daha sık çözülen etkinliklerden biri olarak ifade edilmektedir. Bulmacalar, bulmacayı yeni çözmeye başlayanlar için kolay, orta ve zor seviyelerinde olmaktadır. Çocuklar için hazırlanan eğlenceli ve resimli bulmacalar bulunmaktadır. Yetişkinler için hazırlanan bulmacalarda yer alan sorulardan biri de Büyük sergi sorusu olmaktadır. Peki, Büyük sergi bulmaca cevabı nedir? Harf harf bulmacada büyük sergi yanıtları neler olmaktadır? İşte, büyük sergi sorusunun bulmacalarda yer alan cevapları derledik.

Büyük Sergi Bulmaca Cevabı Nedir Harf Harf Bulmacada

Büyük sergi kelime anlamı olarak her çeşit eşyanın, kıyafetin satıldığı pazar yeri anlamına gelmektedir.

Haberin Devamı

Büyük Sergi Bulmaca Cevabı Nedir?

Büyük sergi kelimesinin bulmacalarda iki farklı cevap ile sorulmaktadır. Bu soru için bulmaca severler harf sayısına uygun olmak kaydıyla '' fuar'' ve '' panayır'' cevaplarını vermektedirler. Günlük hayatta ne anlama geldiği bilinen bu kelime halk arasında kullanımı olan kavramlardan biri olmaktadır.

Harf Harf Bulmacada Büyük Sergi Yanıtları

Harf harf bulmacalarda sorulara verilecek cevapların kutucuğa uygun bir şekilde yerleştirilmesi gerekmektedir. Büyük sergi sorusuna verilecek cevap 4 harfli ise ''fuar'' 7 harfli ise ''panayır'' cevabının yazılması gerekmektedir. 

 

Yazarlar