Eğitim Büyük Zoka' Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada 'büyük Zoka' Yanıtları

Büyük Zoka' Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada 'büyük Zoka' Yanıtları

04.05.2021 - 16:19 | Son Güncellenme:

Eğlenceli ve zevkli zaman geçirme yollarından bir tanesi de bulmaca çözmektir. Bulmaca çözmek ve sonunu getirmek çok heyecanlı olmakta ve soluksuz devam etmektedir. Bulmacalarda bazen 3 harfli, bazen 4 harfli bazen de daha fazla harften oluşan kelimeler çıkabilmektedir. Bazı kelimelerin karşılığı sık sık sorulmakta iken bazıları ile de nadiren karşılaşılmaktadır. İşte, bu sorulardan bir tanesi de büyük zoka sorusudur. Peki, büyük zoka ne demektir? Büyük zoka kelimesinin kaç harfi karşılığı bulunmaktadır? İşte bulmacanın detayları.

Büyük Zoka Bulmaca Cevabı Nedir Harf Harf Bulmacada büyük Zoka Yanıtları

Büyük zoka kare veya çengel bulmacalarda karşılaşılan sorulardan bir tanesidir. Bu ifadenin 6 harfli bir karşılığı bulunmaktadır. Hemen hemen bütün bulmacalarda aynı cevabı vermek, bulmaca severleri doğru yola iletecektir.

Haberin Devamı

Büyük Zoka Bulmaca Cevabı Nedir?

Büyük zoka sorusuna bulmacalarda verilmesi gereken cevabı 6 harften oluşmakta olan sinara kelimesi olacaktır. Bu kapsamda sinara cevabı bulmacanın doğru çözülmesine imkan verecektir.

Harf Harf Bulmacada Büyük Zoka Yanıtları

Bulmacaların vazgeçilmez sorusu olan büyük zokanın cevabı altı harften oluşmaktadır. Sinara ifadesi büyük zoka ifadesine verilecek olan doğru cevaplardan biridir.