Eğitim E-okul veli bilgilendirme hizmeti detayları!

E-okul veli bilgilendirme hizmeti detayları!

08.09.2016 - 08:44 | Son Güncellenme:

E-okul sistemi ile veliler okul ile daha rahat bağlantı kurabiliyor. E-okul sistemi şifreli bir sistemdir ve veliler E-okul şifresiyle sisteme giriş yapabilirler.

E-okul veli bilgilendirme hizmeti detayları

Teknoloji son on yılda oldukça büyük gelişmeler gösterdi. Hala da gelişmeye devam eden teknoloji sayesinde hemen hemen her sektörde kullanıcılarına oldukça büyük hizmetler vermektedir. Bu hizmetlerin karşılığında ise hiç bir ücret talep etmemektedir. Bu hizmetlerden en büyüğü e-okul sistemi sayesinde artık öğrencilerin, velilerin, öğretmenlerin sıkça kullandığı e-okul sistemidir. E-okul sistemi sayesinde velisi bulunduğunuz öğrencinin artık okuluna gitmeye gerek kalmayacaktır. Bu okullar her zaman yakın çevremizde bulunmamaktadır. Bu neden dolayı da ulaşım özel aracı olmayanlar için zorlu bir hale gelmiştir. E-okul sistemi öğrencinin not bilgilerini, devamsızlık bilgilerini ilkokuldan mezun oluncaya kadar tüm güncel bilgilerini kayıt altında tutarak talep edildiği takdirde kişiye gösterir.

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Bu büyük hizmet sayesinde veliler okula gitmeye gerek duymadan velisi bulunduğu öğrencinin not bilgilerini online olarak öğrenebilir. Aynı zamanda devamsızlık bilgilerini özürlü özürsüz olarak da ulaşabilirler. Bu devamsızlık bilgilerini hangi tarihlerde yaptığını da rahatça görebilirsiniz. E-okul sistemine ise internet erişiminin olduğu her yerden akıllı cep telefonlarından veya bilgisayarlardan kolaylıkla erişebilirsiniz. E- okul sistemi öğrenciye ait tüm bilgileri öğretmenlerin isimlerini ve bugüne kadar aldığı tüm bilgileri kronolojik bir şekilde gösterecektir. Aynı zamanda öğrencilerin çok sık kullandığı e-okul sistemi güncel not bilgilerini sınavı yapan öğretmene gidip sormaktan çok daha pratik bir yol olmuştur. E-okul sistemine giriş yapabilmeniz için hiç bir zahmete gerek yoktur. Eğer e-okul sistemine giriş yapmak istiyorsanız bu yazımızda sizlere gerekli olan tüm bilgileri sizler ile paylaştık. Öncelik ile e-okul sisteminin resmi web sayfasına giriş yapın. Daha sonra eğer öğrenci ya da veli iseniz veli bilgilendirme sistemi giriş başlığı altında bulunan bilgileri uygun boşluklara doğru bir şekilde girin. Bu bilgiler öğrencinin okul numarası ve öğrenciye ait olan T.C kimlik numarasıdır. Bu bilgileri eksiksiz bir şekilde girdikten sonra sayfanın güvenliği için koyduğu güvenlik kodunu da doğru bir şekilde girin.

Eğer güvenlik kodunu göremiyor ayırt edemiyorsanız da sayfayı yenileyerek yenir güvenlik kodu edinin. Daha sonra giriş butonuna basın. Bu şekilde öğrenciye ait tüm bilgileri kronolojik bir şekilde öğrenme fırsatını yakalayın. Eğer öğretmen iseniz ve e-okul sistemine giriş yapmak istiyorsanız sizler de milli eğitim bakanlığına bağlı olan resmi e-okul web sayfasına girin. Daha sonra e-okul yönetim bilgi sistemi başlığı altında gerekli olan tüm bilgileri uygun boşluklara doldurun ve giriş butonuna basın. Bu şekilde öğrenciye dair tüm bilgilere ulaşabileceğiniz gibi okula dair önemli duyuruları da buradan okula gitmeye gerek kalmadan takip edebilirsiniz. Ayrıca e- okul sistemine giriş yapmak için mesai saatlerini göz önünde bulundurmanıza da gerek yoktur. Devletin siz değerli vatandaşlarına sunduğu bu ücretsiz hizmete 7/24 ulaşabilmeniz mümkün olacaktır.