Eş Anlamlı Kelimeler Yavaş Eş Anlamlısı Nedir? Yavaş Kelimesinin Eş Enlamı Olan Sözcükler

Yavaş Eş Anlamlısı Nedir? Yavaş Kelimesinin Eş Enlamı Olan Sözcükler

18.06.2021 - 16:48 | Son Güncellenme:

Eş anlamlı kelimeler diyalogları çok daha basın bir hale getiren kelime grupları arasında yer alıyor. Bu gruplar ile içerik bakımından zengin metin belgeleri hazırlamak da mümkün. Bu nedenle eş anlamlı kelimeler hakkında bilgi sahibi olmak son derece önemli olarak kabul ediliyor. Bizde sıkça karşılaşılan kelimelerden biri olarak bilinen yavaş kelimesinin eş anlamlarını sizin için detaylı bir şekilde derledik.

Yavaş Eş Anlamlısı Nedir Yavaş Kelimesinin Eş Enlamı Olan Sözcükler

Yavaş kelimesinin eş anlamları arasında en sık kullanılan kelime ağır kelimesidir. Bunun yanı sıra usul ve aheste kelimelerine de sıklıkla rastlamak mümkün. Kısaca yavaş kelimesinin eş anlamı ağır, aheste ve usul denilebilir.

Haberin Devamı

 Yavaş Eş Anlamlısı Nedir?

 Yavaş kelimesinin birden fazla eş anlamı bulunmaktadır. Bu eş anlamlar arasında ağır, usul ve aheste kelimeleri oldukça sık kullanılıyor. Bununla beraber hafif kelimesi de nadiren tercih edilebiliyor.

 Yavaş Kelimesinin Eş Anlamı Olan Sözcükler

 Yavaş kelimesinin eş anlamı olarak kabul edilen sözcükler usul, aheste ve ağır olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca hafif ve alçak kelimeleri de nadir olarak kullanılabiliyor.