Eş Anlamlı Kelimeler Ziyaret Kelimesinin Kelimesinin Eş Anlamlısı Nedir? Ziyaretin Eş Anlamlısı Olan Sözcükler

Ziyaret Kelimesinin Kelimesinin Eş Anlamlısı Nedir? Ziyaretin Eş Anlamlısı Olan Sözcükler

23.06.2022 - 16:52 | Son Güncellenme:

Ziyaret kelimesinin anlamı, birini görmeye gitmek demektir. Gezmek, misafir olarak gitmek, vizite anlamları taşımaktadır. Ziyaret toplum içinde sıklıkla işitilen bir sözcüktür. Eş anlamlısı oldukça çok kelimelerden biridir. Ziyaret etmek aynı zamanda misafir gitmek, ziyaret etmek demektir. Ziyaret kelimesinin eş anlamlısı nedir? Ziyaretin eş anlamlısı olan Sözcükler nelerdir? İşte tüm detaylar.

Ziyaret Kelimesinin Kelimesinin Eş Anlamlısı Nedir Ziyaretin Eş Anlamlısı Olan Sözcükler

 Ziyaret, vizite etmek, misafirlik, uğramak ve görmeye gitmek demektir. Ziyaret, eş anlamlısı çok kullanılan ve bilinen bir kelimedir. Ziyaret kelimesi geniş anlam ifade etmektedir. 

Haberin Devamı

 Ziyaret Kelimesinin Eş Anlamlısı Nedir?

 Ziyaret kelimesinin eş anlamlısı, vizite, görmeye gitmek, misafirlik, görme, görüşmeye gitme olarak pek çok şekilde bulunmaktadır. Görüş, yatır, teftiş gibi anlamlar da içermektedir. Çok kullanılan ziyaret kelimesinin manevi değeri de yüksektir. 

 Ziyaretin Eş anlamlısı Olan Sözcükler

 Ziyaretin eş anlamlısı olarak bulunan sözcükler, görüşmeye gitmek, vizite, teftiş, yatır, ziyaret yeri ve görüş olarak devam etmektedir. Ziyaret sözcüğü kullanım yerine göre de farklılık göstermektedir. Örnek cümleler;

 Ameliyat ettiği hastanın ziyaretini hiç aksatmadı.

 Görüş gününde çocuklarını istedi.

 Seyahate gittiğinde mutlaka ziyaret(Yatır)e de uğrar.