Eğitim Etsy Nedir? Etsy'de Satış Nasıl Yapılır, Kolay Mıdır?

Etsy Nedir? Etsy'de Satış Nasıl Yapılır, Kolay Mıdır?

15.03.2021 - 01:24 | Son Güncellenme:

İnternetten yapılan satışlar her geçen gün artmaktadır. İnternetten satış yapan platformların biri de ETSY’dir. Oldukça dikkat çekici ürünlere ev sahibi yapan ETSY nedir? ETSY platformuna dair tüm detayları derledik.

Etsy Nedir Etsyde Satış Nasıl Yapılır, Kolay Mıdır

ETSY online olarak satış yapabilmenizi sağlayan bir platformdur. Bu platform aracılığıyla, internete ulaşabileceğiniz herhangi bir cihazdan oturduğunuz yerden sipariş verebilirsiniz. Online siparişler teknolojinin gelişmesiyle birlikte günümüzde çok daha fazla kullanılmaya başlamıştır.

Haberin Devamı

 ETSY Nedir?

 ETSY el emeği ürünlerin satıldığı bir platformdur. El emeği ürünler, hızlı makina üretimlerinden çok daha değerli bir pozisyondadır. Bundan dolayı bu ürünler, farklı platformlarda çok daha iyi şekilde değerlendirilmelidir. Bu platformların başında ETSY gelmektedir. ETSY içerisine sadece el emeği ürünlere yer verilmektedir. Sizler de bu platforma ürünlerinizi koyarak kolaylıkla kullanmaya başlayabilirsiniz.

 ETSY Uluslararası Bir Platformdur

 ETSY içerisinde çeşitli ülkelerden satıcılar ve alıcılar bulunmaktadır. Bu sebeple, bu platform üzerinde global satışlar yapmak mümkün hale gelir. Bu durum, pazarın büyüklüğünü artırır ve eşyaların çok daha fazla değer kazanmasına imkan tanır. Ancak her global pazarda olduğu gibi ETSY için de İngilizce bilmek büyük bir avantajdır. İngilizce bilen kişiler bu platformu rahatlıkla kullanabilir.