Eğitim İmessage Nedir? İphone Telefonlarda İmessage Uygulaması Nasıl Kullanılır?

İmessage Nedir? İphone Telefonlarda İmessage Uygulaması Nasıl Kullanılır?

18.03.2021 - 13:01 | Son Güncellenme:

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte cep telefonlarında birçok uygulama bulunuyor. Özellikle iphone özelliklerinde bulunan imessage, pek çok kişinin merak ettiği bir uygulamadır. İmessage hakkında pek çok kullanıcı araştırma yaparak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. iMessage nedir? Iphone telefonlarda imessage uygulaması nasıl kullanılır? İşte, merak edilen tüm detaylar.

İmessage Nedir İphone Telefonlarda İmessage Uygulaması Nasıl Kullanılır

 İmessage, iphone telefonlara özel olarak sunulmuş bir dosya gönderme uygulamasıdır. Uygulamayı kullanmak için wifi veya mobil bağlantı olması gereklidir.

Haberin Devamı

İmessage Nedir?

İphone telefonlarında bulunan imessage özelliği, diğer iphone telefonlara dosya ve mesaj gönderme konusunda kullanılıyor. Fakat bu uygulamayı kullanabilmek için telefonda aktif olarak internet bulunması gereklidir. İnternet olduğu taktirde dosya, görüntü veya video gönderimi yapılabilir. Bu uygulama sadece Apple ürünleri için geçerlidir. Apple kullanıcıları kendi aralarında kolaylıkla imessage sayesinde dosya gönderimi yapabilir.

İphone Telefonlarda İmessage Uygulaması Nasıl Kullanılır?

İphone telefonlardaki imessage uygulaması, ayarlar kısmından aktif edilebiliyor. İmessage ücretsiz olarak internet üzerinden kullanılabilen bir uygulamadır. İmessage uygulamasını kullanmak için herhangi ilave bir uygulama yüklenmesine gerek yoktur. Apple cihazları arasında internet aracılığıyla paylaşım yapılabilir.