Eğitim Instagram Kısıtlama Ne Demek? Instagram'da Kısıtlama Nasıl Kaldırılır?

Instagram Kısıtlama Ne Demek? Instagram'da Kısıtlama Nasıl Kaldırılır?

24.05.2021 - 01:57 | Son Güncellenme:

Sosyal medya kullanıcılarında günden güne artış yaşanmaktadır. Bu husus sonucunda da medya kullanımları sürekli güncellenmekte ve kullanıcılarına iyi bir hizmet sunmak istenmektedir. En popüler uygulamalardan biri olan Instagram, program üzerinde güncelleme yaparak medyayı daha kullanır ve daha sevilir hale getirmektedir. Bu değişimlerden bazısı da kısıtlama ve kısıtlama kaldırma durumlarıdır. Peki, Instagram'da kısıtlama ne anlama gelmektedir? Yapılan bu kısıtlama nasıl kaldırılmaktadır? İşte, Instagram kısıtlamaları hakkında merak edilen detaylar.

Instagram Kısıtlama Ne Demek Instagramda Kısıtlama Nasıl Kaldırılır

 Instagram'da kısıtlama özelliğine verilen isim restrict ifadesidir. Bu içerik kullanılarak istenmeyen ya da yorumu beğenilmeyen kişiler kısıtlanabilir.

Haberin Devamı

 Instagram Kısıtlama Ne Demek?

 Instagram'da kısıtlama restrict özelliğini kullanmak anlamına gelmektedir. Restrict içeriği kullanılarak küfür ve taciz içeren yorumlar yapan hesaplar engellenebilir. Ya da o hesap üzerinden reklam yollarına gide hesaplarda bu grup içine alınabilir. Kısıtlama istenen hesabın üzerine gidilerek bu özellik aktif edilebilir.

 Instagram'da Kısıtlama Nasıl Kaldırılır?

 Kısıtlama engelinin kaldırılması ile karşılaşıldığında ilk yapılması gereken Instagram üzerinden bizimle paylaş içeriğine başvurmaktır. Bu başvuru ile yönetici gerekli incelemeleri yapacaktır. Bu şekilde sorun çözülebilir. Eğer çözülmez ise ikinci yöntem takip limiti takılma engelini kaldırmaktır.