Eğitim Salopet Nedir, Kim Giyer? Salopet İle Tulum Farkları Nelerdir?

Salopet Nedir, Kim Giyer? Salopet İle Tulum Farkları Nelerdir?

06.12.2021 - 17:03 | Son Güncellenme:

Genellikle kot kumaşından imal edilen bahçıvan tulumlarına salopet denir. Şortlu ve askılı modelleri de bulunan bu kıyafetler, yılın dört mevsimi giyilebilir. Etekli salopetler ise genellikle hamile kadınlar tarafından tercih edilmektedir. 0 pamuk kumaşından imal edilen çeşitleri de online platformlardan ve giyim mağazalarından sipariş edilebilir. Salopet nedir, kim giyer? Salopet ile tulum farkları nelerdir detayları ile derledik.

Salopet Nedir, Kim Giyer Salopet İle Tulum Farkları Nelerdir

90'lı yıllarda moda olan salopetlerin çocuklar için imal edilen modelleri de mevcuttur. Bu kıyafetlerde en çok tercih edilen renkler ise şu şekilde sıralanabilir:
1- Mavi 2- Lacivert 3- Turkuaz 4- Yeşil 5- Siyah

Salopet Nedir?

Önlüklü ve askılı tulumlar salopet olarak adlandırılır. Hem rahat hem de ucuz olduğu için tercih edilen salopetler, pamuk, polyester ve cotton kumaşlarından imal edilir.

Salopet Kim Giyer?

Esneme payı yüksek olan salopetler, hamile giyim kategorisinde yer alır. Bunun dışında çocuklar için özel olarak imal edilen birçok salopet modeli de uygun fiyat garantisiyle satın alınabilir. Pul işlemeli ve beli lastikli modeller 2021 yılının en çok satan modelleri arasında yer alır.

Kare yakalı, düğme detaylı ve uzun kollu salopetler ise hem kış aylarında hem de mevsim geçişlerinde giyilebilir.

Salopet ile Tulum Farkları Nelerdir?

Salopetlerin tulumlardan en önemli farkı önlüklü olmasıdır. Bunun dışında salopetler, tulumlara göre daha boldur. Bu nedenle hamileler ve yeni doğum yapmış kadınlar tarafından daha çok tercih edilir.