Eğitim Son Ve Bitim Anlamı Nedir? Bulmacalarda Son Ve Bitimin Karşılığı

Son Ve Bitim Anlamı Nedir? Bulmacalarda Son Ve Bitimin Karşılığı

28.04.2021 - 14:21 | Son Güncellenme:

Kare bulmacalar ve çengel bulmacalar beyin jimnastiği için oldukça iyi aktivitelerdir. Kare ve çengel bulmacalarda sorulan her sorunun cevabı bilmek mümkün değildir. Sorulan soruların birden fazla cevabı olduğu için her cevabı bilmek zordur. Son ve bitim sorusu sıklıkla sorulmaktadır. Son ve bitim bulmacaların cevapları nedir? İşte, merak edilen tüm detaylar.

Son Ve Bitim Anlamı Nedir Bulmacalarda Son Ve Bitimin Karşılığı

 Son ve bitim bulmacasının yedi farklı cevabı bulunmaktadır.

Haberin Devamı

 Dört Harfli Cevaplar

 Son ve bitim bulmacasının dört harfli iki cevabı bulunmaktadır. Son ve bitim bulmacasının dört harfli cevaplarından ilki ahir kelimesidir. Son ve bitim bulmacasının dört harfli ikinci cevabı akab kelimesidir.

 Beş Harfli Cevaplar

 Son ve bitim bulmacasının beş harfli iki cevabı bulunmaktadır. Son ve bitim bulmacasının beş harfli ilk cevabı encam kelimesidir. Son ve bitim bulmacasının ikinci beş harfli cevabı hitam kelimesidir.

 Altı Harfli Cevaplar

 Son ve bitim bulmacasının altı harfli tek cevabı bulunmaktadır. Son ve bitim bulmacasının altı harfli cevabı intiha kelimesidir.

 Yedi Harfli Cevaplar

 Son ve bitim bulmacasının yedi harfli iki cevabı bulunmaktadır. Son ve bitim bulmacasının yedi harfli ilk cevabı nihayet kelimesidir. Son ve bitim bulmacasının ikinci yedi harfli cevabı münteha kelimesidir.