Sözlük Esrarengiz Ne Demek? Esrarengiz Tdk Sözlük Anlamı Nedir?

Esrarengiz Ne Demek? Esrarengiz Tdk Sözlük Anlamı Nedir?

05.01.2022 - 01:49 | Son Güncellenme:

Esrarengiz dilimizde sıklıkla kullanılan kelimelerden biridir. Özellikle kullanım anlamı açısından önem taşıyan sözcükler arasındadır. Bundan dolayı Esrarengiz kelimesinin anlamını öğrenebilir ve doğru bir şekilde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Sizin için Esrarengiz ne demek? Esrarengiz TDK sözlük anlamı nedir detaylarıyla derledik.

Esrarengiz Ne Demek Esrarengiz Tdk Sözlük Anlamı Nedir


Esrarengiz, Arapça kökenli bir sözcüktür. Dilimize Arapçadan geçmiş olan Esrarengiz kelimesinin anlamı gizemlidir.

Esrarengiz Ne Demek?

Kelimelerin doğru anlamlarını bilerek cümle içerisinde doğru kullanmak mümkündür. Özellikle cümlede doğru anlamlarda sözcük kullanımları için kelimelerin anlamlarını bilmek gerekir. Esrarengiz kelimesi dilimize Arapçadan gelmiştir ve sıklıkla kullanılır. Esrarengiz kelimesinin anlamı gizemlidir. Esrarlı, sırlarla dolu, gizemli anlamlarına gelen Esrarengiz kelimesi Arapçadan dilimize gelmiştir. Sözcüklerin kökenlerini ve anlamlarını bilerek dilimizi daha doğru bir şekilde konuşmak ve yazmak mümkündür.

Esrarengiz TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Esrarengiz kelimesi birçok kişi tarafından cümle içerisinde kullanılmaktadır. Kelimeleri cümle doğru kullanmak için anlamlarını bilmek gerekir. Gizemli ve sırlarla dolu bir durumu anlatmak için Esrarengiz kelimesinin kullanımı doğru olur. Gizemli, sırlarla örtülü anlamlarına gelen Esrarengiz kelimesi Arapça kökenli bir kelimedir.