Sözlük Prolog Ne Demek? Prolog Tdk Sözlük Anlamı Nedir?

Prolog Ne Demek? Prolog Tdk Sözlük Anlamı Nedir?

01.12.2021 - 16:14 | Son Güncellenme:

Anlam bakımından prolog sözcüğü herkes tarafından araştırılıyor. Günümüzde kullanılan sözcüklerden biri de, prolog sözcüğüdür. Prolog sözcüğünün ne demek olduğu konusu herkes tarafından incelenebiliyor. Kapsamlı araştırma yaparak bireyler prolog kelimesinin ne demek olduğunu öğrenmek istiyor. Prolog ne demek? Prolog TDK sözlük anlamı nedir tüm detayları ile derledik.

Prolog Ne Demek Prolog Tdk Sözlük Anlamı Nedir

Günümüzde prolog sözcüğü aygın olarak kullanılıyor. Aktif olarak kullanılan prolog kelimesinin sahip olduğu bir anlam vardır. Prolog kelimesi TDK'ya göre, ön deyiş anlamında olan bir sözcüktür.

Haberin Devamı

Prolog Ne Demek?

Türkçe dilindeki sözcüklerin anlamlarını araştıranlar birçok kaynağa göz atabiliyor. Kaynak türleri arasında bulunan sözlükler herkes tarafından tercih edilebiliyor. Prolog sözcüğü de günümüzde herkesi kullanabileceği kelimeler arasındadır. Prolog kelimesi, ön deyiş anlamıyla bilinen bir kelimedir. Gündelik hayatta ön deyiş anlamında kullanılabilir.

Prolog TDK Sözlük Anlamı Nedir?

TDK'da anlam yönünden ele alınan prolog sözcüğü detaylı olarak bilinmek isteniyor. Prolog sözcüğünün TDK'da yer alan farklı bir karşılığı bulunuyor. TDK'ya göre prolog kelimesi, ön deyiş anlamına sahip olarak biliniyor.