Sözlük Ulti Ne Demek, Türkçesi Nedir? Oyunlarda Ulti Atmak Ne Demek?

Ulti Ne Demek, Türkçesi Nedir? Oyunlarda Ulti Atmak Ne Demek?

05.11.2021 - 16:23 | Son Güncellenme:

Birçok farklı bilgisayar oyunu üzerinden ulti kelimesi ön plana çıkar. Aynı zamanda bu durumun ulti atmak kelime grubu üzerinden de yaygın olarak kullanılır. Peki ulti ne demek, Türkçesi nedir? Oyunlarda ulti atmak ne demek tüm detayları ile derledik.

Ulti Ne Demek, Türkçesi Nedir Oyunlarda Ulti Atmak Ne Demek

Özellikle online oyunlar üzerinden birçok kişinin bildiği kelimeler içerisinde ulti gelmektedir. Bu kelimenin ne anlama geldiği ise pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Özellikle bilgisayar oyunları üzerinden çok sık karşılaşılan bir kelimedir.

Haberin Devamı

 Ulti Ne Demek, Türkçesi Nedir?

 Oyun oynarken yetenekler kullanıldı vakit en üst yetenek olarak ulti bilinmektedir. Aynı zamanda uzun haliyle ultimate olarak ifade edilir. Özellikle oyunlarda belli bir seviyeye geldikten sonra ortaya çıkan bir yetenek olarak da ifade etmek mümkündür.

 Oyunlarda Ulti Atmak Ne Demek?

 Bilgisayar oyunları üzerinden ulti atmak en yüksek seviye kapsamında yetenek elde etmek anlamına gelmektedir. Bu doğrultuda elde edilen yeteneği oyun içerisinde kullanmak şeklinde de ifade etmek mümkün. Ultimate ile beraber ulti atmak özellikle online oyunlar üzerinden değerlendirilen bir yetenek seviyesidir. 

Yazarlar