Eğitim Üst Deri Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada 'üst Deri' Yanıtları

Üst Deri Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada 'üst Deri' Yanıtları

06.05.2021 - 05:32 | Son Güncellenme:

Bulmacalarda güncel sorular ile karşılaşılabilirken, genel kültür ve genel yetenek soruları ile de karşılaşmak mümkündür. Hatta bazen bulmacalarda bilimsel ifadeler ile başka dilde geçen karşılıklarda sorulabilmektedir. Bu manada bu kriterler bulmacanın seviyesini ve kalitesini belirlemektedir. Peki biyoloji biliminin konusu olan ve aynı zamanda bulmacalarda sorulan üst deri ifadesine hangi cevabın verilmesi gerekmektedir? İşte, üst deri hakkında verilmesi gereken bulmaca cevabı.

Üst Deri Bulmaca Cevabı Nedir Harf Harf Bulmacada üst Deri Yanıtları

Biyoloji alanının sorularından olan üst deri ifadesine, bulmacanın doğru cevabı ile çözüme gitmek için bilinmesi gerekmektedir. Bu soru hakkında verilmesi gereken cevap hem çengel hem kare hem de petek bulmacaların tamamlanması için önemli olmaktadır.

Üst Deri Bulmaca Cevabı Nedir?

Latince bir kelime olan epiderm, üst deri sorusuna verilmesi gereken doğru cevap olacaktır. Bu cevabın yazılması ile bulmacanın doğru çözümüne rahatlıkla ulaşılabilecektir.

Harf Harf Bulmacada Üst Deri Yanıtları

Üst deri ifadesinin cevabı içerisinde üç adet sesli harf içeren ve Latince bir karşılık olan "Epiderm" kelimesi olmalıdır. Bu kelime ile hem derslerde hem de tıp biliminin ilgili alanlarında karşılaşılabilmektedir.