Eğitim Yıldırım Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada 'yıldırım' Yanıtları

Yıldırım Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada 'yıldırım' Yanıtları

06.05.2021 - 06:10 | Son Güncellenme:

Bulmacalarda birbirinden farklı sorular sorulmaktadır. Çengel ve kare bulmacalarda sorulan soruların çoğunluğu soru da verilen kelimenin anlamını veya eş anlamlısını istemektedir. Bulmaca çözmek boş zamanları doldurmak için güzel bir aktivite olsa da insanın bilgisini de arttırmaktadır. Yıldırım sorusu bulmacalarda sıklıkla sorulmaktadır. Yıldırım bulmacasının cevabı nedir? Yıldırım bulmacasının cevapları kaç harflidir? Sizler için yıldırım bulmacasının cevaplarını derledik.

Yıldırım Bulmaca Cevabı Nedir Harf Harf Bulmacada yıldırım Yanıtları

Yıldırım bulmacasının altı farklı cevabı bulunmaktadır. Bulmacanın bütününe göre doğru cevap tercih edilir.

Beş Harfli Cevaplar

Yıldırım bulmacasının beş harfli iki cevabı bulunmaktadır. Yıldırım bulmacasının beş harfli ilk cevabı çağın kelimesidir. Yıldırım bulmacasının beş harfli ikinci cevabı saika kelimesidir.

Altı Harfli Cevaplar

Yıldırım bulmacasının altı harfli tek cevabı bulunmaktadır. Yıldırım bulmacasının altı harfli cevabı aspita kelimesidir.

Yedi Harfli Cevaplar

Yıldırım bulmacasının yedi harfli iki cevabı bulunmaktadır. Yıldırım bulmacasının yedi harfli ilk cevabı selenka kelimesidir. Yıldırım bulmacasının yedi harfli ikinci cevabı yalazan kelimesidir.

Sekiz Harfli Cevaplar

Yıldırım bulmacasının sekiz harfli iki cevabı bulunmaktadır. Yıldırım bulmacasının sekiz harfli cevabı yanıkara kelimesidir.