Ekonomi 1.4 milyar TL’lik tasarruf ‘cep’te

1.4 milyar TL’lik tasarruf ‘cep’te

17.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Vodafone Red müşterilerinin dijitalleşmeye dayalı kullanımları sonucu 1 yılda toplam 1.4 milyar TL tasarruf ettiği açıklandı.

1.4 milyar TL’lik tasarruf ‘cep’te

Vodafone Red’in son bir yılının değerlendirildiği toplantıda konuşan Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin şunları söyledi:

Haberin Devamı

“Geleceğin dijital servislerde olduğunu düşünüyoruz. Bu düşüncemizin bir sonucu olarak, yeni nesil bağlantı ve dijital servisler şirketi olma hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bireylerin dijitalleşmesinde Vodafone Red markamız önemli rol oynuyor. Vodafone Red, sadece tarifelerden oluşan bir dünya değil. Müşterilerimizin uçtan uca iletişim ihtiyaçlarını karşılarken, onlara seyahatten ulaşıma, eğlenceden yeme içmeye kadar pek çok alanda birçok ayrıcalık sunuyoruz. Bu ayrıcalıklarla ülke ekonomisine de önemli katkı sağlıyoruz. Vodafone Red müşterilerimize son 1 yılda yaklaşık 1.4 milyar TL’lik ayrıcalık sağladık.”

Marka işbirlikleri

Verilen bilgilere göre Vodafone Red kullanıcıları, son 1 yılda yaklaşık 2.5 milyar GB mobil internet kullandı, 56 milyar dakika konuştu, 2.5 milyar SMS attı. Meltem Bakiler Şahin şu bilgileri de paylaştı:

Haberin Devamı

“Seçili tarifelerde olan Red’liler, 65 ülkede 4 gün boyunca ek ücret ödemiyor ve yurtiçi tarifelerini kullanır gibi seyahat edebiliyor. Son 1 yılda toplam 70 bini aşkın Red’li tarifedeki dakikalarıyla 23 Vodafone ülkesini tıpkı Türkiye’yi arar gibi arayarak 7.2 milyon dakika ücretsiz konuştu. Red’lilerin en çok aradığı ülkeler Almanya, Kıbrıs, Fransa, Hollanda ve ABD oldu. Red marka işbirlikleri son 1 yılda toplam 1 milyon kez kullanıldı ve müşterilere yaklaşık 74 milyon TL’yi aşkın fayda yarattı. Red’e yeni gelen müşterilere Starbucks’ta her ay 1 küçük boy sıcak ya da soğuk kahve, Opet’te ise akaryakıt alışverişlerinde geçerli her ay 100 TL hediye ediliyor.

Vodafone Red, yeni dönemde, tüm müşterilerine Çeşme’de Fun Beach, Alaçatı’da ise Alaçatı Beach Resort girişlerinde yüzde 50 indirim; UNIQ ve Alaçatı’da düzenlenecek toplam 38 Jolly Joker x Red yaz konserinde yüzde 50 indirimli bilet sunuyor.”