Ekonomi KYK taahhütname onayı nasıl ve nereden yapılır? 2021 KYK burs ve kredi ücretleri ne zaman ödenecek?

KYK taahhütname onayı nasıl ve nereden yapılır? 2021 KYK burs ve kredi ücretleri ne zaman ödenecek?

10.12.2020 - 12:24 | Son Güncellenme:

KYK burs ve kredi başvuru sonuçlarının açıklanmasının ardından burs ve kredi almaya hak kazanan binlerce öğrenci taahhütname onayı nasıl yapılır sorusuna yanıt aramaya devam ederken taahhütname onayını tamamlayan adaylar ise KYK burs ve kredi ücretlerinin ne zaman hesaplara yatırılacağını ilk ödeme tarihinin ne zaman olduğu gibi sorulara yanıt aramayı sürdürüyor. Peki KYK burs ve kredi ilk ödemeleri ne zaman hangi tarihte yapılacak?

KYK taahhütname onayı nasıl ve nereden yapılır 2021 KYK burs ve kredi ücretleri ne zaman ödenecek

KYK burs ve kredi başvuru sonuçlarının açıklanmasının ardından adaylar taahhütname onaylarını vermeye devam ediyor. KYK burs ve kredi taahhütname onayı veren öğrenciler ise burs ve kredi başvuru ücretlerinin ne zaman hesaplara yatacağını araştırmaya devam ediyor. Binlerce Üniversite öğrecisini yakından ilgilendiren KYK burs ve kredi başvuru ücretlerinin ödeneceği tarih hakkında henüz bir açıklama yapılmazken taahhütname onayı veren bireylere ilk ödemenin Ocak ayı içerisinde yapılması bekleniyor

Haberin Devamı

KYK TAAHHÜTNAME ONAYI NE ZAMAN VERİLECEK?

KYK taahhütname onayı 11 Aralık tarihine kadar e-Devlet üzerinden verilebilecek

KYK BURS VE KREDİ ÜCRETİ NE KADAR?

2020 yılında geçerli olan tutarlar lisans öğrencileri için aylık 550 lira, yüksek lisans öğrencileri için 1100 lira, doktora öğrencileri için ise 1650 lira. 2021 yılı için geçerli olacak olan tutarlar ise Ocak ayında belirlenecek.

KYK BURS VE KREDİ ÜCRETLERİ NE ZAMAN HESAPLARA YATACAK?

KYK burs ve kredi başvuru ücretlerinin Ocak ayı içerisinde ödenmeye başlanması bekleniyor.

 

 

Yazarlar