Ekonomi 50 saniyede ‘ikna eden’ girişimci ödüle koşacak

50 saniyede ‘ikna eden’ girişimci ödüle koşacak

07.11.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Girişimcilik kültürünün kökleşmesi adına kadın ve genç girişimciliği başta olmak üzere destekler sunduğunu belirten Halkbank, Girişimci Kredileri ile girişimcilere katkı sağlamaya devam ettiğini kaydetti.

50 saniyede ‘ikna eden’ girişimci ödüle koşacak

Girişimcilik literatüründe ‘Asansör Konuşması’ olarak bilinen teknikten ilham alınarak tasarlanan Jet Luck yarışması hakkında bir açıklama yapan Halkbank şunları kaydetti:

Haberin Devamı

“Jet Luck, girişimcilere projelerini ülkenin önemli iş insanlarına anlatma fırsatı sunarken; benzersiz bir deneyim yaşamalarını da sağlayacak. İstanbul Finans Merkezi’ndeki Halkbank Genel Müdürlük binasının asansörlerinde gerçekleştirilecek etkinlikte, girişimciler kendilerine verilen süre içerisinde jüriyi ikna ederek büyük ödül için mücadele edecekler.

Asansörde yapılacak

16 Aralık’ta gün boyunca sürecek olan Jet Luck’da, başvurular arasından seçilecek azami 20 girişimci, projelerini Türkiye’nin önde gelen iş insanlarından oluşan jüri üyelerine, Halkbank’ın asansörlerinde yapacakları 50 saniye süren yolculuk boyunca anlatma fırsatı bulacak. İş fikriyle jüriyi etkileme başarısı gösteren 5 girişimci ise ödüle bir adım daha yaklaşacak ve projesini jüri üyelerine 5 dakikalık bir sunum ile daha detaylı anlatma fırsatı bulacak.

Haberin Devamı

Jüri değerlendirmesi sonucunda, kazanan girişimciye nakdi ödül verilirken, finale kalan diğer katılımcılar ise sürpriz hediyeler kazanacak.”