Ekonomi 500. sayısını Rahmi Koç imzalı çizimle kutladı

500. sayısını Rahmi Koç imzalı çizimle kutladı

21.12.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Koç Holding'in kurumsal dergisi 'Bizden Haberler' 500. sayısını Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç'un özel kapak çizimiyle kutladı.

500. sayısını Rahmi Koç imzalı çizimle kutladı

EKONOMİ SERVİSİ - 'Dergimizin öyküsü bu binada başladı' yazan kapakta, derginin temelinin atıldığı İzmir'deki Egemak Binası'nın Rahmi Koç tarafından çizilen resmi yer aldı. Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç, 'Bizden Haberler kurumsal yayıncılığın referans noktası' başlıklı yazısında, şunları kaydetti:

Haberin Devamı

"Bizden Haberler, kuruluşundan itibaren içeriğini zenginleştirip etki alanını genişleterek bir kurum içi yayın olmanın çok ötesine geçti. Bu ülkenin aydınlık yarınları için attığımız her adımı, sarsılmaz bir inançla sahip çıktığımız değerlerimizi toplumumuzla doğrudan paylaşmanın en etkili araçlarından biri haline geldi."

'Yazı kalıcı olur'

Koç Holding CEO'su Levent Çakıroğlu ise dergideki yazısında şunları kaleme aldı:

"Bu ay kapağında Şeref Başkanımız Sayın Rahmi M. Koç’un imzası bulunan, tarihe not niteliğindeki özel bir çizimle 500. sayımızı sizlerle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kurucumuz Merhum Vehbi Koç’un girişimiyle 1963 yılında 'Koç Otomotiv Grubu Mesleki ve Ticari Haberler Bülteni' olarak yayın hayatına başlayan Bizden Haberler dergimizi, kurum dergiciliği alanında ilk olmanın verdiği sorumlulukla 500 sayıdır okurlarımızla buluşturuyoruz.

Haberin Devamı

Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi M. Koç’un, 'Televizyonu seyredersiniz geçer, radyoyu dinlersiniz unutulur; oysa yazılar kalıcıdır ve her zaman geri dönebilirsiniz. Dolayısıyla Bizden Haberler’i arşivleyen kişi ve kuruluşlar Koç Topluluğu tarihi hakkında kıymetli bir dokümana sahip olurlar' sözünde işaret ettiği gibi dergimiz; tarihimizi, sahip olduğumuz kurumsal değerleri ve toplumsal sorumluluk bilincimizi paylaştığımız benzersiz bir mecra niteliğinde."