Ekonomi Bankalardan bayram için ‘özel’ kredi paketi

Bankalardan bayram için ‘özel’ kredi paketi

07.08.2019 - 08:51 | Son Güncellenme:

Bankalar Kurban Bayramı nedeniyle müşterilerinin artan harcamalarını göz önünde tutarak bayramı kredisi sunuyorlar. Kimi banka 3 ay ertelemeli, kimi 6 ay, kimisi de farklı tutarlar için uygun faizli bayram kredisi veriyor. Yüzde 1.49’dan başlayan faiz oranlarıyla 12 ay vadede 3 bin TL’den (Türk Lirası) 55 bin TL’ye kadar kredi veren banka var. Başka bankaya olan kredi borcunu kendisine transfer eden kişiye Findeks notuna göre farklı vadelerde yüzde 1.49’dan başlayan faizle bayram kredisi veren de bulunuyor.

Bankalardan bayram için ‘özel’ kredi paketi

İlk taksit ödemesine 3 ay erteleme

Haberin Devamı

Akbank 3 Ay Ertelemeli İhtiyaç Kredisi kampanyasını başlattı. Kampanya kapsamında Akbank’tan ihtiyaç kredisi kullanacak müşterileri kredilerinin ilk taksitini 3 aya kadar erteleyebilecek ve 5 yıla varan vade seçeneklerinden yararlanabilecekler. Akbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz şu bilgileri verdi:

“Bayram alışverişi yapacak, sevdiklerini ziyaret edecek ya da tatile çıkacak müşterilerimiz için bütçelerine uygun farklı ödeme seçenekleri oluşturabilecekleri ve ayrıca ilk taksit ödemesini 3 ay erteleyebilecekleri bir kredi kampanyası sunuyoruz.”

60 aya varan vade imkânı

Garanti BBVA, çalışanların, esnafın ve emeklilerin bayram öncesinde artan ihtiyaçlarını kolayca karşılayabilmesi amacıyla, bayrama özel 60 aya varan vadelerle ‘Bayram Kredisi’ veriyor.

Haberin Devamı

16 Ağustos’a kadar devam edecek kampanya kapsamında müşteri ihtiyaçlarını karşılayacak fiyat ve uzun vade seçenekleri bulunuyor. Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Akten, “Gerek bireysel müşterilerimizin gerekse esnafımızın bu dönemdeki ihtiyaçlarını gidermeleri amacıyla uygun faiz ve 60 aya varan vade seçenekleri sunuyoruz” dedi.

Aylık yüzde 1.49 faizli

DenizBank, Kurban Bayramı’na özel ihtiyaç kredisi kampanyasını hizmete aldı. Kurban Bayramı için hazırlanan kampanya kapsamında aylık yüzde 1.49’dan başlayan faiz oranlarıyla 12 ay vadede 3.000 TL’ye kadar kredi imkânı sağlanıyor. Kredi üst limitinin 55.000 TL olduğu kampanyada müşteriler, bayram öncesinde ihtiyaç duydukları giyim, seyahat, hediye harcamalarını 60 aya varan vadelerle kredilendirip ödeyebilecekler. Kampanya 16 Ağustos 2019’a kadar devam ediyor.

Kredi borcunu taşıyor

Türk Ekonomi Bankası (TEB), Kurban Bayramı dolayısıyla ihtiyaçlarını karşılamak üzere kredi kullanmak isteyen veya kredi borçlarını tek bir yerde toplayıp rahat etmek isteyen müşterileri için yeni bir kampanya başlattı. 31 Ağustos’a kadar devam edecek kampanya boyunca kredi borcunu TEB’e transfer edenler Findeks notuna göre farklı vadelerde yüzde 1.49’dan başlayan faiz oranlarıyla kredi alabilecek.

Haberin Devamı

TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, “Müşterilerimizin farklı tutarlardaki kredi ihtiyaçlarını karşılamak ya da kredi borçlarını birleştirip rahat etmek isteyenler için bir kampanya başlattık” dedi.

100 bin TL’ye kadar

Müşterilerinin Kurban Bayramı öncesi artan nakit ihtiyaçlarını kolay karşılaması için Bayram Kredisi kampanyası başlatan Şekerbank, isteğe göre 3 aya kadar taksit erteleme imkânı sunuyor.

Şekerbank, sunduğu kampanya ile müşterilerinin 100 bin TL’ye kadar olan nakit ihtiyaçlarını 60 aya varan vadelerle karşılıyor. 3 ay taksit erteleme seçeneğinin bulunduğu kampanya 9 Ağustos’a kadar devam edecek.

3 ay ötelemeli taksit fırsatı

Yapı Kredi, bayram ihtiyaçlarını karşılamak isteyen müşterileri için uygun faizle 60 aya varan vade imkanlarıyla “3 Ay Ötelemeli Bireysel İhtiyaç Kredisi” veriyor. Bankanın müşterileri, ilk taksit ödeme tarihini 3 ay sonrasına kadar öteleme imkanı sunan bu krediden 14 Ağustos tarihine kadar yararlanabiliyor.