Ekonomi Bu kışın modası ‘intikam alışverişi’!

Bu kışın modası ‘intikam alışverişi’!

12.10.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Koton sonbahar - kış koleksiyonunu tanıttı. Gülden Yılmaz pandemi kısıtlamalarının kalkmasıyla başlayan ‘intikam alışverişi’nin sürdüğünü söyledi

Bu kışın modası  ‘intikam alışverişi’

Hanife Baş - Koton, Melis Ağazat iş birliğiyle sonbahar - kış koleksiyonunu tanıttı. Koton Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Yılmaz, pandemi kısıtlamalarının açılmasıyla başlayan intikam alışverişinin devam ettiğini belirterek, “Temmuz ayından itibaren satışlarımız çok iyi gidiyor. 2019 yılıyla karşılaştırdığımızda o dönemki satışların yüzde 30 üzerindeyiz. 1.5 yıldır alışveriş yapmayanlar intikam alışverişini sürdürüyor. Okullar açıldı ve kadınlar işe gitmeye başladı. Düğünler ve organizasyonlar da yapılmaya başladı. 1.5 yıldır parti kıyafeti satmamıştık. Şimdi patlama yaşanıyor. Bu intikam alışverişinin gelecek yaz sezonuna kadar süreceğini tahmin ediyoruz. Sonra pazar regüle olur” değerlendirmesini yaptı.

Haberin Devamı

70’ler ve retro

Melis Ağazat X Koton Koleksiyonu, 24 saat yaşayan aktif şehir hayatının modern silüetlerini belirliyor. Sezonun en trend kombinlerini 7 farklı temada ve 105 parçada buluşturan Melis Ağazat X Koton’un ana ruhunu kadın modasının en yükselen trendi 70’ler ve retro oluşturuyor.

Retro trendine uygun stil ve siluetlerin birleştirildiği koleksiyonda, geometrik desenli alt üst örme takımlar, polo yaka üstler, süveterler, heritage ekoseli ceketler, geniş yakalı bağlamalı saten gömlekler, geometrik desenli mini pilise etekler ve eşarplar ile bu renk aileleriyle uyumlu ekose ve tüvitler kilit parçalar olarak yer alıyor.