Ekonomi CHZ coin kaç dolar/TL oldu? Chiliz (CHZ) coin nereden alınır?

CHZ coin kaç dolar/TL oldu? Chiliz (CHZ) coin nereden alınır?

01.11.2021 - 09:44 | Son Güncellenme:

Chiliz (CHZ) coin kaç dolar/TL oldu sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Kripto para takipçilerini yakından ilgilendiren Chiliz (CHZ) coin konusunda araştırmalar devam ediyor. Cüzdanında CHZ coin olan vatandaşlar Chiliz (CHZ) coin yükselir mi sorusunu merak ediyor. Peki Chiliz (CHZ) coin kaç dolar/TL oldu?

CHZ coin kaç dolar/TL oldu Chiliz (CHZ) coin nereden alınır

Kripto para borsasında son günlerde merak edilen alt coinler arasında yer alan ve birçok kulüple anlaşması olan Chiliz (CHZ) coin kaç dolar/TL oldu sorusu merak konusu olmaya devam ediyor. Chiliz coin dünyanın birçok ülkesinde yer alan futbol kulüpleri ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Chiliz (CHZ) coin'in Juventus, Barcelona ve ülkemizden Galatasaray gibi kulüpler ile anlaşması bulunuyor. Peki
Chiliz (CHZ) coin kaç dolar/TL oldu?

Haberin Devamı

CHİLİZ (CHZ) COİN KAÇ DOLAR TL OLDU?

 Chiliz (CHZ) coin şu anda 0,420679 dolardan işlem görüyor. Son 24 saat içerisindeki işlem hacmi 2,34B dolar olurken 0,39 ve 0,54 dolar arasında değişim gösteren Chiliz (CHZ) coinin toplam piyasa değeri 2,47B dolar olarak biliniyor.

CHİLİZ (CHZ) COİN NEDİR?

Chiliz token Ethereum tabanlı ERC-20 token'i olarak bilinmekte. Socios ve Chiliz ekibi dünyanın dört bir yanından birçok önde gelen spor kulübü ile ortaklıklar imzalayıp, taraftarların Chiliz Coin kullanımı sayesinde takımlarının aldıkları kararlarda söz sahibi olabilmesini sağlıyor.

Chiliz Coin Galatasaray ile yaptığı ortaklık ile ülkemizde sesini duyurmuş olsa da Juventus veya Barcelona gibi çok daha büyük ortaklıklara imzaattığı da biliniyor. 2012 yılında Malta'da kurulan CHZ Coin geleceği de bu ortaklıklara bakıldığında bir hayli parlak görünüyor. Yatırımcılar sahip oldukları CHZ Coin miktarına göre takımlarının gol marşlarını, forma renklerini ve bunun gibi unsurlarını seçebiliyorlar. Buna ek olarak CHZ Coin yatırımcılarının takımları ile özel etkinliklere katılma ayrıcalığına da sahip olduğu biliniyor.