Ekonomi Dijital dönüşüm ile büyüyecek

Dijital dönüşüm ile büyüyecek

26.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Bir süre önce THY ile iş birliğine imza atan turizm şirketi Jolly’nin yakın dönemli planlarını Jolly Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar ve CEO & Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mert Vardar açıkladı.

Dijital dönüşüm ile büyüyecek

Teknoloji alanında uzun süredir yaptıkları yatırımların meyvesini 2023 yılında almaya başladıklarını belirten Mert Vardar, THY ile yapılan iş birliğinin güçlü bir altyapı yatırımının sonucu olduğunu kaydetti. Vardar, “Kurumsal şirketlerin tüm seyahat ihtiyaçlarını dijital ortamda çözebilecekleri yeni bir platformu kısa süre önce hayata geçirmiştik. Yaptığımız teknik yatırımlarla artık farklı firmaların kendi platformlarında Jolly ürünlerini sorunsuzca sunabilmesini sağlıyoruz. Öncelikle yurtiçine sunduğumuz sonrasında da yurtdışını hedeflediğimiz turizm sektörüne önemli değişiklikler getirecek, yeni bir dönem açacak yeni ürünümüzü bu projede THY ile bir araya getiriyoruz” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Konserden raftinge

Teknoloji konusunda yakın zamanda hayata geçecek yenilikleri anlatan Vardar şunları söyledi: “Otel konaklamalarının yanı sıra aktivite turları, transfer, araç kiralama ve otobüs biletleri ile de entegrasyonlarımız canlıya alınmıştır. Türkiye’nin her tarafından otel ve otobüs bileti paketi satın alması gerçekleştirilebilecek. Yurtiçi otel ve Kıbrıs otel konaklamalarında konaklama boyunca tatil yapacağınız bölgelerdeki aktiviteler Jolly üzerinden satın alınabilecek. Konser, rafting, tekne turu, jeep safari, restoran rezervasyonları, eğlence park girişleri rezervasyonlara eklenebilecek. Aynı zamanda evden havalimanı ve otogara, konaklama alanından havalimanına birden fazla seçenekle transfer firmalarından hizmet alınabilecek.”