Ekonomi Dijital dönüşümü odak noktası yaptı

Dijital dönüşümü odak noktası yaptı

21.10.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

DemirDöküm, üretim, Endüstri 4.0 çalışmaları, dijital hizmetlerdeki uygulamalarıyla sektördeki konumunu daha da pekiştirmeyi hedefliyor.

Dijital dönüşümü odak noktası yaptı

Marka, yenilikçi ürünlerinin yanı sıra üretim, satış sonrası hizmetler ve müşteri memnuniyeti alanında hizmete sunduğu projelerine yenilerini eklemek ve yönetmek için dijital dönüşüm ekibi kurdu. DemirDöküm, gelecek 5 yıl içinde üretimde verimlilik projelerine de odaklanacak.

Haberin Devamı

DemirDöküm CEO’su Alper Avdel, odaklanılan dijital dönüşüm çalışmalarının kademeli olarak hayata geçirileceğini belirterek, “Teknoloji ve inovasyonla kazandığımız deneyimle sektördeki konumumuzu güçlendirdik. Ekibimizle birlikte belirlediğimiz 5 yıllık plan çerçevesinde malzeme takibinden üretime, iş sağlığından iş güvenliğine, depolamadan lojistiğe, çevreden sürdürülebilirliğe kadar geniş bir yelpazede dijital dönüşümü gerçekleştireceğiz” dedi.

Avdel ayrıca, üretim, iş ortağı ve tüketici tarafında halihazırda yürütülen dijital dönüşüm çalışmalarına önümüzdeki süreçte 11 farklı projenin ekleneceğini, projelerin tüm süreçleri kusursuzlaştıracağını belirtti. Bu projeler aracılığıyla DemirDöküm, daha etkin ve müşteri odaklı hizmetler sunmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

İş güvenliği ön planda

Bozüyük Fabrikası’ndaki üretim süreçlerinde iş sağlığı ve iş güvenliği alanlarında önemli iyileştirmelerin hayata geçeceğini belirten Avdel, şöyle konuştu:

“Mobil teknolojileri kullanarak çalışanlarımızın sağlığını ve güvenliğini korumayı amaçlıyoruz. İlk projemiz olan forklift ve yaya uyarı sistemini hayata geçirdik. Sanal gerçeklik eğitim odası projemizle sektördeki ilklerimize yenisini ekleyeceğiz. Depolama ve lojistik süreçlerinde verimliliğimizi artıracağız. Bu alandaki ilk projemiz olan dikey depolama sistemi için önemli bir yatırımı hayata geçirdik. Verimli iş süreçleri sayesinde kaynakların etkin kullanımı ve çevre dostu uygulamaları hayata geçireceğiz.”