Ekonomi Dijital pazarlar KOBİ’lere açılıyor

Dijital pazarlar KOBİ’lere açılıyor

07.10.2020 - 07:00 | Son Güncellenme:

Vodafone Business ile sosyal medya platformu Facebook, KOBİ’ler için yeni pazar fırsatları yaratıyor.

Dijital pazarlar KOBİ’lere açılıyor

İşbirliği çerçevesinde sunulan Facebook&Instagram reklam hizmeti, dijital kanallarda potansiyel müşterilere ulaşmak isteyen, reklam yönetimi ve hedefleme konusunda yardıma ihtiyacı olan KOBİ’lere rehberlik ediyor. Demografi, ilgi alanı, davranış ve konum gibi kırılımlar ışığında en doğru müşteri kitlesine ulaşılmasına yardımcı olan yeni platform, KOBİ’lerin müşteri tabanını genişletiyor, marka bilinirliğini ve satışlarını artırmalarını sağlarken yurt dışına açılmalarını kolaylaştırıyor.

Haberin Devamı

Vodafone Business’ın bu hizmet kapsamında sunduğu reklam optimizasyonu özelliğiyle işletmelerin reklam görselleri de Facebook ve Instagram platformlarına uygun hale getiriliyor. Böylece reklam yatırımlarından en verimli dönüşün alınması sağlanıyor.

Vodafone Türkiye CEO’su Colman Deegan, yeni hizmetle ilgili şu bilgileri verdi:

“KOBİ’ler; müşteri tabanını genişletebilecek, internet sitelerine trafik çekerek satışlarını artırabilecek, reklam yatırımlarından en verimli dönüşü alabilecek ve global pazarlara açılabilecek” dedi.

Facebook Orta Doğu, Afrika ve Türkiye Bölge Başkan Yardımcısı Derya Matraş da, “Facebook’taki faal durumda ya da gelir getiren faaliyetlerde bulunan KOBİ’lerin oranı iki ay önce yüzde 63 iken, şu anda bu oran yüzde 91. Bu işletmelerin birçoğu ise müşterilerine online üzerinden ulaşmak için yeni yollar keşfediyor” diye konuştu.

Yazarlar