Ekonomi ‘Dünya standartlarında bir eğitim için tam destek’

‘Dünya standartlarında bir eğitim için tam destek’

22.01.2020 - 07:50 | Son Güncellenme:

Doğa Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kırmızı’nın Mütevelli Heyeti Başkanı olduğu İstanbul Ayvansaray Üniversitesi, eğitim kalitesini en üst düzeye çıkarma hedefini açıkladı.

‘Dünya standartlarında  bir eğitim için tam destek’

Kırmızı, üniversitenin dünya standartlarında bir seviyede eğitim vermesi için Kırmızı ailesi olarak tüm şirketleriyle ve bireysel olarak bu yolda ellerinden gelen tüm katkıyı sağlayacaklarını söyledi. Kırmızı, sigortacılıkla beraber sağlık sektöründe hastaneleri, eğitim sektöründe okulları ve gıda, tarım, sanayi gibi sektörlerdeki şirketlerinden ve binlerce çalışandan öğrencilerin okurken bir laboratuvar gibi faydalanacağını, mezun olduktan sonra da iş garantisi olacağını vurguladı.

Nihat Kırmızı, üniversite akademik kadrosu ve tüm idari personeline yaptığı konuşmada, “Bu yeni dönemde yeni bir ruh ve büyük bir heyecanla üniversitemizi hak ettiği seviyeye çıkartmak için uzun bir yola kararlı bir şekilde çıkmış bulunuyoruz. Bir çok emek harcanarak temelleri atılmış üniversitemizin büyük bir eğitim eserine dönüşmesi hedefimize ulaşmak için her türlü maddi manevi katkıyı sağlayacağımızı ifade etmek istiyorum” dedi.

Yazarlar