Ekonomi Getir Yemek’ten restoran desteği

Getir Yemek’ten restoran desteği

12.12.2020 - 07:00 | Son Güncellenme:

Getir Yemek, pandemi kısıtlamaları nedeniyle sadece paket servise açık olan restoranlar için harekete geçti. Şirket, ocak ayı sonuna kadar restoranlardan alınan tüm siparişlerdeki yönlendirme hizmeti komisyonunu kaldırdı.

Getir Yemek’ten restoran desteği

Getir Yemek CEO’su Batuhan Gültakan, pandeminin en çok sekteye uğrattığı sektörlerin başında yeme içmenin geldiğini belirterek, “Şu anda pek çok işletme ayakta kalmaya çalışıyor. Kurulduğumuz günden bu yana restoran iş ortaklarımızın yanında yer aldık. Bu zorlu süreçte üzerimize düşeni yaparak, restoranlarımıza tam destek sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

Haberin Devamı

Reklam filmi çekti

Paket servise olan talebin artırılması için kolları sıvayan Getir Yemek, restoranlara kampanya desteği de sağlıyor. Getir Yemek bu kampanyalarda, restoranların verdikleri indirim kadar ek indirim sunuyor.

‘Bi mutluluk hareketi’ni daha geniş kitlelere duyurmak için de reklam filmi hazırlandı. Filmde restoran sektörünün bu zor günlerde halkın desteği ile ayakta kalabileceğinin altı çiziliyor. ‘Bi siparişten ne çıkar?’ sorusuyla, verilen her bir siparişin restoranlar için önemine vurgu yapılıyor. Herkesi ‘haydi bi sipariş verin!’ diyerek restoranlara desteğe davet ediyor.